![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2697659
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Küçük Prens, en sevdiğim çizgi roman kahramanlarından. Hepi topu 17 macerası varmış. Bu kadarcık bir seriyi bile tamamlamamış yayınevlerimiz.
Baybora'nın bu emek ve paylaşımlarının, seriyi tamamlamayan yayınevlerine, çizgi roman okuyucusunun çaresiz olmadığını hatırlatmasını dilerim. Bir başka konuya daha işaret etmek istiyorum, Anadolu Kaplanları'na dikkat ![]() Trabzon, Antalya, Kütahya, İzmir, Gölbaşı Anadolu Kaplanları ilk aklıma gelenler... Sevdiğimiz çizgi romana verdiğiniz emekler, paylaştığınız harika Küçük Prensler için teşekkür ve saygılarımı sunuyorum İlhan bey ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1816705
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler üstat, elinize sağlık.
![]() |
![]() |
#13 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Mart.2010
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Hem Küçük Prens için, hem yeni müjde için; ellerine sağlık üstadım, Küçük Prensi çok severim, yeni seri de sağlam gözüküyor
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Ocak.2010
•Rep Puanı : 10105
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkürler
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Nisan.2011
•Rep Puanı : 600355
•Rep Seviyesi :
![]()
ne kadar teşekkür etsem bilmiyorum çocukluğum da tanıştığım ve gülerek sevdiğim küçük prensle yeniden tanışmış gibiyim o günki kadar heyecanlandım elinize sağlık
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Temmuz.2018
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sayın Baybora, çocukluğumda büyük hayranlıkla okuduğum Küçük Prens'i çevirerek üstelik de renkli olarak MUTHEŞEM bir işe imza attınız. Emeklerinize, bilginize, gözünüze, becerinize sağlık. Çok Çok teşekkür ederiz. Yıllar sonra bizleri yine iki kafadarla buluşturdunuz. Sağolun varolun..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 06.Ağustos.2018
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler! Çocukluğumda okuduğum annemin çizgi romanlarından biri Küçük Prens'ti, hiçbir yerde bulamıyordum, çok mutlu oldum gerçekten burada arşivin bulunmasına, elinize sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
balonlama, çeviri, çizgi, çizgi diyarı, çizgi roman, diyarı, j. p. 17. k.g., johan ve pirlouit, küçük, prens, renkli, roman |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çok yakında; Johan ve Pirlouit-Küçük Prens-17-Kumların Gülü. | baybora | Paylaşacaklarımız | 3 | 30.Mayıs.2014 16:12 |
Küçük Prens (Johan ve Pirlouit) 15 - Roc-a-Pic'li Ozanlar (Çeviri Balonlama) | baybora | baybora | 10 | 31.Aralık.2013 13:01 |
Küçük Prens (Johan ve Pirlouit) 13 - Maltrochu'nun Büyüsü (Çeviri Balonlama) | baybora | baybora | 12 | 30.Temmuz.2013 20:22 |
Küçük Prens (Johan et Pirlouit) renkli balonlama ve çeviri | burakem | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 14 | 18.Mart.2012 01:14 |