İnternette Çizgi Roman

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
20.yüzyıl sinema,TV çağıdır.Ancak aynı zamanda çizgi roman çağıdır da. İnsanlığın hayalle gerçek arasında geçiş yaşadığı çağ. Hayalden gerçeğe çizgi romanlarla geçtik.Bilinç zıplamasını çizgi romanlarla yaşadık.Bütün insanlık bu aşamadan geçti.Herhangi bir ülkenin TV ya da radyo kanallarını açın tıpkı bizde olduğu gibi özlemle yad ederler çizgi romanlı yılları.Bir,iki hatta üç kuşak aynı duygularla büyümüştü.
Gerçi çizgi romana hala ulaşılabiliniyordu.Tamamen bitmemişti.Ancak eksik olan bir şeyler vardı.Galiba bizler başkalarını arıyor olmalıydık ki çizgi romanı okurken o zamanlardaki tutkuyu yeniden yaşayabilelim.
2008 yılının 8.ayının 21.günü ilk defa çizgi romanla karşılaştım internet ortamında.Ne kadar şaşırdığımı anlatamam.Kitabı indirmeyi başarıp okumaya başlayınca daha da şaşırmıştım.Uzay çağı,bilgisayar çağı derken meğer çizgi roman tutkunları hep aynı kalmışlar.Çağın teknik imkanlarından yararlanarak bu tutkularını internet ortamına aktarmışlar.
Başlayan yeni süreçte yepyeni alışlkanlıklar edindik.Sanal da olsa çok kaliteli insanlarla tanıştık.Yaşanılan olumsuzlukları her zaman ki gibi hayra alamet diye değerlendirdik.
Çizgi Diyarı'nın açıldığını ilk öğrendiğimde çizgi roman sevdalıları adına çok sevindim.Bu sevincimi çizgi romana olan sevgilerini bildiğim bir kaç değerli çizgi roman sevdalısına ilettim.Onları sitede görmekten mutluluk duyuyorum.
Çizgi Diyarı internet ortamında yepyeni paylaşımlara yepyeni dostluklara neden olacaktır.Karşılıklı saygı sevgi ve karşılık beklemeden yapılan paylaşımlar Çizgi Diyarı'nı dolayısı ile çizgi romanı internetin bir numarası yapacaktır.

Şunu da eklemeden edemeyeceğim.Binlerce yıllık hatta insanlığın var oluşundan beri söylenen sözü:"Gönül ne çay ister ne çayhane gönül muhabbet ister çay bahane".

Bütün Çizgi Diyarı üyelerine selam ve sevgiler..
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,310
49,916
NeverLand
Yorum ve düşüncelerinizden dolayı çok teşekkürler sevgili harpoon.
Çizgiromanın başlangıç tarihini ilk mağara resimlerine kadar indirgeyenler olsa da bence başlangıç tarihinden çok yansıttıkları ve ulaştığı yer önemli.
Olmayı düşlediğimiz hayal kahramanlarımızın pek çoğunda olan ortak duygunun, adalet, hak ve eşitlik olduğunu gözönüne aldığımızda bizim yol haritamızın da bu kavramlar üzerinden asla sapmayacağını belirtmek isterim.
Tüm dostlara selam olsun.
Sevgisiz ve çizgiromansız kalmayın.
Çizgiroman hepimizin.
 

teks

Yeni Üye
18 Ağu 2009
8
2
Doğru diyosunuz, ayrıca buradan piyasada hangi bölümler çıkmış takip edebiliriz.
 

solomoraso

Yeni Üye
30 Haz 2009
13
4
slmlar evet arada indirip okuyoruz ama normal bir kitabı elimize alıp okumanın tadı gerçekten bir başka oluyor.bu arada siteyi kuranlarda bu ortamı oluşturdukları için gerçekten teşekkürü hak ediyor.
 
Üst