Star TV'yi Protesto Ediyoruz

vakanuvis

Süper Üye
5 Mar 2011
604
975
Orjinal yayını 7 Ocak 2011 tarihinde başlayan ve şu sıralar 2. sezonu yayınlanmakta olan Dc Comics'in "Young Justice" çizgi film dizisinin yakın zamanda Star TV üzerinden yayınlandığını mutlulukla duyurmuştuk. Ancak ilerleyen zaman içinde bugün ilk 23 bölümü bitmiş, ikinci 23'ü yayınlanmaya başlamış olan çizgi film dizisinde biz galiba sadece ilk 10 bölümü izleyebildik. Hem de üç kez!

Star TV, gelenekselleşmiş bir saygısızlığı sürdürerek büyük başarı gösteriyor "aynı bölümleri üçüncü kez yayınlayarak" çocuk ve çizgi film izleyen yetişkin izleyicisine layık olduğu çocukça muameleyi gösteriyor. Kendilerini tebrik ediyor, kutluyoruz.

Hatta duyurusunu yapmadan bu dizinin arasına ve hatta yerine "Batman - Brave and the Bold" çizgi film dizisinden de bir kaç bölüm yayınlamaları, onu da yarım bırakmaları kanala aynı oranda saygı duymamızı sağlıyor.
İşe yarar mı bilinmez ama aşağıdaki adrese düşüncelerinizi yazmanızda fayda olabilir:
Siren Uludağ star@dogusyayingrubu.com

 

vakanuvis

Süper Üye
5 Mar 2011
604
975
Kendi şikayet metnim:

"Siren hanım iyi çalışmalar,
Star TV'nin hafta sonları yayınladığı "Genç Kahramanlar" çizgi filminin bu hafta üçüncü kez tekrar ettiğine tanık oluyoruz. İlk sezonunda 23 bölüm yayınlanmışken bizde ilk 10 kadar bölümün üçüncü kez yayınlanmasının açıklaması olacağına inanmamakla birlikte izleyiciye karşı sürdürülen bu ilkesizliğe üzülüyorum. Yine aynı saatlerde birkaç bölüm "Batman: Brave and the Bold" çizgi dizisinden bölümler yayınlayan kanal bu dizinin duyurusunu yapmamış olmakla birlikte onu da yarım bırakmış bulunuyor.

Çocuk ve çizgi film izleyicisi olan yetişkinlere saygı gösterilmesi temennisiyle...



İyi yayınlar dilerim,"
 

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,617
6,031
İstanbul-İzmir
İşte budur!!
Sanki dalga geçiyorlar..Sanki seveni yok çizgi filmlerin..
Bu saygısızlığı sözüm ona sadece çizgi film yayınlayan diğer kanallarda yapıyor ne yazık ki :(
Sessiz kalmayalım mail bombardımına tutalım arkadaşlar.
 

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,325
istanbul
benim mailim... :)

Merhaba

Kanalınızda yayınlanan "Genç Kahramanlar" çizgi dizsinin bir süredir aynı bölümlerinin yayınlanıyor olmasının sebebini anlayabilmiş değilim.
Bizim çocukluğumuzda da bu ilkeyle yapılan yayıncılık vardı 15 - 20 sene sonra hala aynı ilke ile yayın yapılıyor olması çok garip. Bence kanalınızdaki yayını takip eden izleyicileri ciddiye almadığınız izlenimi uyandırıyor.

Akşam programınızda yayınladığınız dizilerin izleyici kitlesine gösterdiğiniz saygıyı bizlerede göstermenizi rica ederim...

iyi Çalışmalar...
 

dezocan11

Çeviri & Balonlama
10 Kas 2009
163
225
İzmir
Bir şeyin devamını getiremeyeceksen, kalkışmayacaksın. Eğer bir dizi yayınlayacaksan 10 bölümlük değil, 1 sezonluk telif hakkı öde. Önce yarım bıraktığını tamamla, sonra diğerine başla. Yapamayacaksanda adam gibi açıkla "Bu dizinin devamı gelmeyecektir" diye. Seyircine böyle davranma!!!
 

vakanuvis

Süper Üye
5 Mar 2011
604
975
Veee 4 veya 5 kez aynı bölümler yayınlandıktan sonra bu çizgi film kaldırıldı yerine fransızlardan ucuz bir pıtırcık (la Petite Nikola - Goshiny) kondu :'(
 

WebHead

Kıdemli Üye
17 Ara 2011
134
153
Scotland Yard
Şampiyonlar maçları yayın haklarını satın alıp yerine dizi yayınlayan adamlardan fazlasını beklemek hata olurdu.

Bir işi ya tam yapacaksın, ya da hiç yapmayacaksın.

Üst düzey sayılan işlerde çalışan insanlar için, bunu prensip edinilmemiş olması üzücü.
 
Üst