tersdergi.com

shalamars

Onursal Üye
25 Şub 2018
144
3,192



Sizlere, İnternet ortamında ağır işsizlikle oradan oraya dolaşırken, Youtube'da Arifin manchestera attığı gole rast gelmek misali bulduğum bir siteyi tanıtmak istiyorum. Mizah dergilerinin devrin getirdiği ekonomik, sosyal, siyasal, dağıtım tekeli ve bilimum kafa yoran, hayat enerjisi sömüren gereksiz mevzulardan ötürü içinde bulunduğu durum malumunuz. Ülkenin köklü mizah dergisi geleneği musalla taşında kendisini kaldıracak cemaati bekler halde.
Bu ahval ve şerait içerisinde bu dergilere emek veren yazar çizer takımı başka mecralarda kendilerini gösterme gayreti içerisindeler. Pek çok çizer İnstagram ve Patreon üzerinden okuyucu ile buluşmaya çalışıyor.
"Tersdergi.com" da (tamamı ile kendi işkembe i kübra yorumum) yazar-çizer tayfasının bir araya gelerek, kendilerine internet üzerinden bir yol açma gayretleri olarak görünüyor.
Nacizane tavsiyem sitelerine girin, eşe dosta söyleyin onlarda girsin. Tıklanma sayıları artsın, reklam geliri alabilsinler, emeklerinin karşılık bulduğunu görsünler daha da gaza gelsinler, bol bol yazıp çizsinler biz de okuyup keyif bulalım, kuşlar ötsün, çiçekler açsın.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,634
Kasımpaşa
Sevgili shalamars benden önce davranmışsınız, gerçekten nefis bir çalışma, öyle üyelik filan gibi herhangi bir derdi de yok ve Behiç Pek başta olmak üzere bir çok kaliteli çizer, yazar ve daha bir sürü şey...
Lütfen takip edin, ben ediyorum.
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,367
141,595
Dergiyi takipteyim. Yeryüzü üstadım da tavsiye etmişti. Sağolasınız.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst