Alias

Balon Jooje

Yeni Üye
2 Nis 2010
3
5
Yabancı dilde olarak forumda yayınlanmış. Bende bir katkım olsun düşüncesi ile temizledim. Tek ihtiyacı olan güzel bir çeviri.

Alias_01-00fc.jpg

Alias televizyon dizisi olarak 105 bölüm şeklinde yayınlandı.

Alias, Ajan Sydney Bristow'un yaşadığı maceraları konu alan ve Türkiye'de Digiturk digital platformu 5. kanal DiziMax ile D-Smart digital platformu 4. kanal Dizi Smart'ta yayınlanan bir dizidir. Daha önce "Kod Adı" adıyla Kanal D'de de yayınlanmıştır.

Sydney Bristow (Garner), üniversitenin ilk yılında CIA'in gizli kolu olduğuna inandığı SD-6 isimli bir örgütte çalışmaya başlar. Ancak büyük bir trajediyle sonuçlanan bir olay sonrası(Nişanlısının SD-6 tarafından öldürülmesi) SD-6’nın aslında devlete düşman olan ülkeler ve gruplar için çalışan bir anti-devlet örgütü olduğunu öğrenir. Sydney bu örgütü alt edebilmek ve intikam alabilmek amacıyla CIA ile çalışmaya başlar. O artık çift taraflı bir ajandır. Sydney, bir yandan esrarlı yaşam tarzını arkadaşlarından gizlemeye çalışırken, diğer yandan da türlü rakip ajanlarla, terörist gruplarla ve hainlerle savaşır.

Tercüme eden arkadaş olursa, o çevirirken bende temizleyebilirim. 28 bölümlük güzel bir seri olur.

1. Sayı Temizlenmiş, çeviriye hazır versiyon. Orijinal hali içerindedir.
 
Son düzenleme:

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Oo harbi çok güzeldir bu yav zamanında Kanal d verdiği vakit seyretmiştim lakin işte o dönemlerde hep yarım akıllılık yapıp hiçbir diziyi tam almadıkları için bir kaç bölüm sonra kesmişlerdi konusu gerçekten güzeldir. Bunun çizgi roman uyarlaması olduğunu bilmiyordum sağolasın.
 

Önder Atar

Çeviri & Balonlama
1 Tem 2012
95
1,276
sxds3l.jpg


Sayın Jooje'nin balonlarını temizlediği sayıyı çevirip balonladım. Hangi bölümde paylaşmalıyım ?
 
Üst