Avengers Origins: Luke Cage (One-Shot)

Umud

Yeni Üye
4 Mar 2021
32
362
Temizlenmiş işin linki aşağıdadır. Linkin içinde temizlenmiş sayı ve orijinal sayı mevcuttur. Çevirecek arkadaşlara şimdiden kolay gelsin. :)
(Link çeviri-balonlama işini yapan arkadaşlar bildirince kaldırılacaktır.)

iYRRXh.jpg


Konu: Luke Cage karakterinin köken hikayesini anlatıyor.
Yazar: Adam Glass, Mike Benson

Link:
 
Son düzenleme:

nicomedes

Onursal Üye
30 Nis 2014
880
3,915
İzmit
Selamlar,
Umud dost ısrarla gönderiyor, bunda tuzum bulunsun o halde yakında başlarım çevirmeye,
daha önce balonlama yapmadım ama onu da çözerim sanırım paint kullansam olur mu bakalım.
 

Umud

Yeni Üye
4 Mar 2021
32
362
Selamlar,
Daha ziyade çeviri-balonlama yapmak isteyen arkadaşlara yardım etmek ve işlerini kolaylaştırmak adına böyle bir şey yapıyorum. Hem boş zamanlarda vakit öldürmüş oluyorum hemde bu eserleri dilimize kazandırma konusunda ufakta olsa bir yardımım dokunmuş oluyor. Ayrıca şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin. :)
 
Son düzenleme:

Umud

Yeni Üye
4 Mar 2021
32
362
Selamlar,
Öncelikle elinizde uygun yazı fontunun bulunması gerekiyor. Fontlara internete çizgi roman fontları vs. yazarak ulaşabilirsiniz. Eğer Paint kullanıyorsanız üstte giriş sekmesinde "metin" seçeneği bulunuyor oraya tıklarsanız istediğiniz yere metin kutucuğu açabilirsiniz. açtıktan sonra fontun biçimini, boyutunu, rengini yine üstteki sekmeden değiştirerek istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Eğer metin görünmüyorsa fontun biçimini değiştirerek denerseniz muhtemelen olur. Fakat benim önerim CS6 veya alternatifi bir program kullanmanız olur. Çünkü paint üzerinden balonlama yapmak zor olabilir.
 
Son düzenleme:

Umud

Yeni Üye
4 Mar 2021
32
362
Çeviri yapılırsa balonlama konusunda bende yardımcı olabilirim.

Şöyle bir örnek bırakayım:
Z1B2Ny.jpg
 
Son düzenleme:

Creepy

Yeni Üye
22 Nis 2019
89
279
Daha önce Buna benzer köken hikayelerini konu alan X-Men Origins serisini ve bu Avengers (İntikamcılar) Ekibinden Vision, Scarlet Witch&Quick Silver'ın köken hikayesini okumuştum. Bu hikayeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Üst