Bahadır Büyük Boy Burhan Yayınevi (01/03/1966) Sayı 014 - Peçeli Uğru

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,847
136,880
MDS00665.jpg


İyi okumalar dilerim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

bes5uc3

Süper Üye
11 Ara 2011
965
1,972
Kırşehirli
Haksızlık etmek istemem. Benim en çok takibini yapıp ilgilendiğim alan olan Karaoğlan, Akbulut Kaan ve Bahadır sayfalarıdır. Çalışmalarını tanımakla sevincimi ve sevgi belirtim olan övmelerimi bu alana göre, bu alanda çalışanlara göre yazmaktayım.

Hiç kuşkum yok ki ve bu işin bilincindeyim ki Çizgiroman Diyarı bir ekip işidir. Zaten başka türlüsü de olası değildir. Buna rağmen kimi özel teveccühleri hak eden kıymetli dostlarımız da olmuyor değil hani.

Bu üç romanın bütün baskılarını özellikle ve duyarlılıkla tajkip edip indiririm. Aynı hassasiyeti diğer romanlara göstermem. Teksas, tommiks, Swingi de çok severim. Ama bunların her baskısını değil de hoz baskısıyla yetinirim. Olasıysa bunlarında tüm baskı kapak resimlerini de koleksiyon yaparım

Demek istemem şu. Bu üç roman içinde nerede bir eksik sayı görsem, aklıma gelen ilk isim, sevgili profesör ve siz değerli üstad (Ertuğrul üstad) başta olmakla, en önde gelmektesiniz.

Sanırım bunun nedeni Karaoğlanın birinci ve ikinci serisine olan hayranlıkla, bahadırın birinci serisine olan hayranlıkta özelliklede kapak illistürasyonundan kaynaklanmakta.

Bahadır sayfasına girip hep ikinci serinin tamamlanmış olmasını gördükçe keşke ikinci seriden hiç kitap olmasa da birinci seriye sahip olsak diyerek iki üstadı mutlaka anarım.

Saygı selam ve esenlik dileklerimle...
 

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,071
Peçeli Uğru kapakta bayana benziyor ama okumadan emin olamayız.
Bu nadir sayı için ve paylaşımınız için teşekkür ediyor,
selamlarımı iletiyorum kardeşim...

52308R.gif
 
Üst