DAMPYR - Yıllık Özel No:10

DAMPYR - Yıllık Özel No:10

azizelaziz

Like Tree187Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22.Temmuz.2020, 20:56   #1
Çeviri Balonlama

azizelaziz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 362125
•Rep Seviyesi :
azizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond reputeazizelaziz has a reputation beyond repute
Standart DAMPYR - Yıllık Özel No:10
ilk sayısı İtalya'da 2005 yılında, 15. son sayısı ise 2019 yılında yayınlanan ve devam etmekte olan ''Speciale'' serisi; ülkemizde Oğlak Yayınları tarafından ilk 4 sayıyı kapsayan tek bir cilt ve Çizgi Düşler tarafından da 2018 yılında, 5. ve 6. sayıları kapsayan tek bir cilt olarak yayınlandı.

Benim burada paylaşmış olduğum 10. sayı, SERGIO BONELLI EDITORE tarafından İtalya'da Ekim-2014 tarihinde yayınlandı.

Maceraya gelecek olursak, senaryosu Antonio Zamberletti'ye, çizimi Marco Santucci'ye ait olan ''EL LOBO (İsp. KURT)" isimli bu macerada HARLAN DRAKA ve arkadaşları Meksika'da, 1. Dünya Savaşı öncesi Meksika Devrimi'nden günümüz Uyuşturucu Kartellerine (NARCOS) uzanan 100 yıllık bir maceraya atılıyorlar.

"extreme" dostumuzun nezdinde (2 sene önce yaptığım Martin-BIS çevirimde Dampyr fikri ondan çıkmıştı.) tüm fumettici arkadaşların beğenilerine sunulur...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

300 dpi, 2000x2745 - 204 Mb

(Orijinal İtalyanca baskıdan çevrilmiştir. Dipnotlar ve İspanyolca çeviriler şahsıma aittir.)
azizelaziz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Temmuz.2020, 21:10   #2
Onursal Üye

necropol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 130849
•Rep Seviyesi :
necropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond reputenecropol has a reputation beyond repute
Sayın azizelaziz emeğinize ve ellerinize sağlık paylaşım için çok teşekkür ederim.
yeryüzü ve azizelaziz bunu beğendi.
█┼┼█┼┼▄█▄┼┼█┼┼█┼┼▄█▄┼┼█▄▄█┼█┼┼ ┼█┼█┼┼█
▂▂▂▂▂▃▅▆▇██...M.K.A..██▇▆▅▃▂▂▂ ▂▂

Eğer, ülkeni kurtaracak bir "Lider" beklemekteysen,
Ben size hiç bir şey öğretememişim demektir!

M. KEMAL ATATÜRK
necropol isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Temmuz.2020, 21:11   #3
Onursal Üye

prince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1353570
•Rep Seviyesi :
prince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond reputeprince has a reputation beyond repute
Vay arkadaş,nutkum tutuldu.
Hemen bir elim indirme butonuna,diğeri teşekkür için klavyeye gitti.Daha inmedi ama mükemmel olduğuna eminim.
Çok teşekkür ediyorum üstadım.
prince isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Temmuz.2020, 21:25   #4
Kıdemli Üye

faqeacc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 119
•Rep Seviyesi :
faqeacc will become famous soon enoughfaqeacc will become famous soon enough
Abicim mükemmel bir paylaşım. Sonsuz teşekkürler.
faqeacc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Temmuz.2020, 22:00   #5
Onursal Üye

sebo22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 18644
•Rep Seviyesi :
sebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond repute
Nutkum tutuldu.
Çok teşekkürler üstadım.
sebo22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Temmuz.2020, 22:01   #6
Onursal Üye

sebo22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 18644
•Rep Seviyesi :
sebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond repute
Nutkum tutuldu.
Çok teşekkürler üstadım.
sebo22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Temmuz.2020, 22:38   #7
Kıdemli Üye

mehmet bahceci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 892
•Rep Seviyesi :
mehmet bahceci is a splendid one to beholdmehmet bahceci is a splendid one to beholdmehmet bahceci is a splendid one to beholdmehmet bahceci is a splendid one to beholdmehmet bahceci is a splendid one to beholdmehmet bahceci is a splendid one to beholdmehmet bahceci is a splendid one to behold
Sayın Azizelaziz bu güzel ve kıymetli Dampyr paylaşımınız için teşekkürler....
mehmet bahceci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Temmuz.2020, 22:58   #8
Çeviri Balonlama

extreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 150392
•Rep Seviyesi :
extreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond reputeextreme has a reputation beyond repute
Ellerin dert görmesin ustadim aksamima nese kattin simdi, cok tesekkurler.

Dönüp dönüp eski maceralari okuyordum simdi bunu zevkle okuyacagim.
extreme isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Temmuz.2020, 23:27   #9
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Bu kitap yalnızca Çizgi Diyarına kazandırılmış bir çizgi roman değildir,
aynı zamanda Türk çizgi roman okuruna bir armağandır.
Ben çok beğendim.
Keyifle okudum.
160 sayfalık çok yoğun bir emek.
Gerçekten çok değerli bir çeviri benim için.
Şimdi 9, 8 ve 7 diye devam etmesini bekliyorum bu çevirilerin.
Teşekkürler bu güzel kitap için.
Saygı ve sevgilerimle.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Temmuz.2020, 00:05   #10
Yönetici

GüvenGüven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 105436
•Rep Seviyesi :
GüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond repute
Paylaşımınız ve kıymetli emeğiniz için teşekkür ederim. Çok değerli bir kitabı çok güzel bir çeviri ile kazandırmışsınız ki; çevirinize ve dip notlarınıza bayıldım.
azizelaziz bunu beğendi.

Bookmarks

Seçenekler
Stil