BirdKing - Sayı 1 - Türkçe

AUMURG

Çeviri & Balonlama
17 Ara 2018
122
3,835
Ankara, İstanbul, İzmir
3008782.jpg


Kötü şöhretli bir gizemli demircinin genç çırağı olan Bianca, Yurduna tiran gibi hükmeden "Kirli Tanrı"dan kaçmak ve "Temiz Tanrı" tarafından yönetilen efsanevi ışık ülkesi olan Atlas'a gitmek zorunda kalacaktır. Ona sadece KuşKral yani "Birdking" olarak bilinen gizemli bir koruyucu hortlak/ruh eşlik edecektir. Ancak Atlas'a ulaşmak ve yol boyunca KuşKral'ın gizemini ve atalarından kalma bağlarını çözmek için birlikte düzinelerce düşmanı yenmeleri de gerekecektir.

Henüz ilk sayısı yayımlanan ve oldukça vaaddedici gözüken bu çizgi macera, bu ayın macerası olsun ! Devam sayıları çıktıkça güncellerim !

Çizgi macerayı okumak yada indirmek için;


İyi pazarlar... :cool:
 
Son düzenleme:

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
994
5,895
Tanıtım resimlerine baktığımda , daha önce karşılaşmadığım bir sanatçıyla karşılaştığımı gördüm. Gerek çizim , gerekse de kullanılan renkler bana Mignola'yı hatırlattı . Yine mitolojik kökenli olaylarla bağlantılı bir çizgi roman var karşımızda sanırım , üstelik sayfa sayısı bir hayli kabarık , hemen okuma planıma dahil etmek için indirdim , umarım devamını okuma fırsatına da sahip oluruz. Metabaron ve Elric gibi dev serilerden sonra bu eseri de dilimize kazandırdığınız için çok teşekkürler .
 
Üst