The Book of Chaos - Türkçe

AUMURG

Çeviri & Balonlama
17 Ara 2018
122
3,833
Ankara, İstanbul, İzmir
boccover.jpg


Yaklaşan 19 Mayıs şerefine .... :cool:

Arkeolog Jack Stanton, Himalaya dağlarına yapılan esrarengiz bir keşif gezisinden geriye hayatta kalan tek kişidir. Fakat bu keşif gezisi oldukça trajik bitmesine rağmen, Dünya’da insanlıktan çok daha önce var olmuş gelişmiş bir “uygarlığın” kanıtları bulunur. Muazzam bir güce ve inanılmaz bir kötülüğe (ve yahut yabancılık, tuhaflık, gariplik ve acayipliğe…) sahip bir uygarlıktır bu…

Bu keşif sayesinde kazanacağı şöhret ve saygınlıkla gözü kamaşan Stanton, Bilinen Dünya tarihini kökünden değiştirebilecek bulgularını tanıtan kitap turuna hazırlanırken, vizyonlara musallat olur ve keşfinin tehlikeleri konusunda uyarıda bulunan dindar bir bağnaz tarafından saldırıya uğrar. Tüm bunlar yetmezcesine, Bir süper gemi-tankerinin New York’a çarpması ile bir tür cehennem vari boyutun kapısı açılacak ve Jack de o kapıdan geçi verecektir. Acaba burası gerçekten Cehennem olabilir mi? Ve eğer Jack Stanton Cehennemdeyse, şu anda Dünya’da hangi güçler dolaşıyordur?

İnceleme ve indirmek için;


Gençlik bayramımız kutlu olsun... :wbtr:
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,044
75,441
hiçbiryerde :)
Müthiş bir hikaye ve kurgu!
Bu iki yüz küsür sayfalık
harika öyküyü de zevkle
okuyacağım. Sayfanızda
gezinmek, öğrenmek ve
dünyaya böyle güzellikler
katanları görmek de güzel.
Emekleriniz için çok teşekkür
ederim.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,617
İzmir
Bilim dünyası insanın bilimsel ve teknik gelişimini kronolojik olarak düşünür. Yani bundan 500 önce yaşamış uygarlıklar 1000 yıl önce yaşamış olandan bilim ve teknoloji olarak üstün olmalı, günümüz uygarlığı ise 500 yıl öncekinden... Komplo teorisyeni sıfatı verilmiş bir azınlık ise tersini düşünür. Binlerce yıl önce insanoğlunun çok daha gelişmiş olduğunu, aralarından savaşarak medeniyeti yok ettiğini, bu savaştan kurtulanların teknolojiyi unuttuğunu öne sürerler. Sanırım bu çizgi roman ikinci düşünceye sahip. Paylaşımınız için teşekkürler.
 
Üst