Kara Pazartesi Cinayetleri - Jonathan Hickman ‘dan

AUMURG

Çeviri & Balonlama
17 Ara 2018
122
3,832
Ankara, İstanbul, İzmir
the-black-monday-murders-5_26aad6ee12.jpg


Günaydınlar Arkadaşlar,
İşte Hickman'den başka bir komplo hikayesi daha :rolleyes:

Piyasaların kirli ve gizemli iç yüzünü öğrenmek isteyenler buyursunlar !

THE BLACK MONDAY MURDERS, yani Kara Pazartesi Cinayetleri çeşitli bankacılık kartellerinin ve mega zengin ailelerin aslında tüm toplumu kontrol eden gizli büyü okulları olduğu klasik okültizm hikayesidir. Rus oligarklarının, Kara papaların, büyücü Amerikan aristokratlarının ve Uluslararası Para Fonu – IMF ve FED’den canavarların olduğu bu gizli dünya HEPİMİZİ “olamız gereken yerde” tutmak için hep birlikte çalışıyorlardır.

İnceleme ve indirmek için;
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,988
83,571
Kasımpaşa
Her ne kadar kara olmasa da pazartesi zaten adı kötü bir günde bu kitabın yayınlanması manidardır!..
Ama okumaya da engel değildir.
Beğeneceğime eminim.
Şimdiden teşekkürler.
 

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
2,243
5,402
Ellerinize emeğinize sağlık üstadım 1.cildini türkçizgi'de okumuştum hikayenin nasıl şekilleneceğini merak ediyordum.çok teşekkür ederim harikasınız
 
Son düzenleme:

AUMURG

Çeviri & Balonlama
17 Ara 2018
122
3,832
Ankara, İstanbul, İzmir
Öncelikle emeğinize sağlık. Ama keşke daha önce yapılmayan bir seriye başlasaydınız. Halihazırda Türk çizgi yapmıştı zaten.


Selamlar,

verdiğiniz linki zaten biliyorum, ve inceleme yazımda belirtmiştim...
bu seri daha önceden sadece ilk cildi çevrilmişti, ama geri kalan diğer cildi (4 sayısı) çevrilmemişti, ben de tüm sayıları çevirerek seriyi tamamlamış oldum.

Yani dediğiniz doğru değil, bu seri halihazırda bütünen çevrilmiş sayılmaz. Zaten kendi verdiğiniz linke daha dikkatli incelerseniz, sadece ilk cildinin indirme linki olduğu yani ilk cildinin sadece çevrilmiş olduğu anlaşılır. halbuki ikinci cildinde macera devam ediyor.

Çeviren arkadaş ilk cildin çevirisini Haziran 2021'de yayınlamış ve o zamandan beri başka sayıların çevirisi hiç gelmemiş, yada çevirilere devam edeceğini belirtmemiş....
Halbuki 4 sayıyı kapsayan cilt-2 ile mecara tamamlanıyordu.

O nedenle ben de kalan 4 sayıyı çevirmeye devam etmeyeceğini düşünüp, tüm 8 sayıyı (yani ilk 2 cildi=4+4 sayı ) yeni baştan kendim çevirip paylaşmaya karar verdim.

Bilginize :cool:
 
Son düzenleme:

Saint Walker

Çeviri & Balonlama
30 Eki 2018
197
4,032
Öncelikle verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim. Seriyi daha okumayıp yorum yaptığım için yanlış anlaşıldım. Yanlış anlaşılma için de ayriyeten özür dilerim.
Okuyucu olarak daha pratik düşünüyoruz. Bize göre aynı serinin yapılmasındansa farklı iki iş çıkması daha iyi olur. Ayrıca TürkÇizginin Discord kanalında olduğum ve devamının geleceğini bildiğim için bu durumu belirtme ihtiyacı hissettim.
Tekrardan yanlış anlaşılma için özürlerimi iletiyorum.
 
Üst