12 Şub 2010
15,006
543,715
c2vaur6sykm06z56g.jpg


ycfab8f9i0fbgvi6g.jpg






Diyarda sevgili zamangezgini'nin düzenlenmiş taraması mevcut.
Ben de, sevenler için çift sayfa ham tarama olarak paylaşıyorum.
Saygılarımla​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,943
Atlıkarınca ülkemizde pek fazla şans bulamamış olmasına karşın İngiltere'de ses getirmiş çizgiromanlara yer vermiş sayfalarında. Çelik Pençe'nin (Stell Claw) bildiğim tek Türkçe yayını burada.
Oddball Oates hem Ceylan'da hem de Dandy'de yayınlanmıştı. Keza, Harika Çocuklar'ı (Wild Boys) da Ceylan'dan hatırlıyoruz. Sihirbaz (Janus Stark), Adam Eterno filan dönemlerinin en çok iz bırakan çizgiromanlarındandır. Ayrıca Solano Lopez severlere bir göz ziyafeti Atlıkarınca..

Teşekkürler Profesör...
 
Son düzenleme:

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,077
"Can Kardeş" ayarında bir dergi,böyle dergiler sevilmez mi?Teşekkürler sevgili profesör.
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,843
4,982
Sayın profesör ;

Bakıyorum da arkadaşlar ne kadar bilgi sahibi. Ben pek cahil kalıyorum bu konularda. Onlardan öğrenmeye çalışıyorum. Bu dergiden de senin sayende haberdar oldum. Biraz baktım hoş bir dergi.

Asıl önemlisi çift sayfa şeklinde ve ham haliyle sunmam. Bilmem bu konuda "eski kafalı" suçlaması ile karşılaşır mıyım? "Ben çift sayfa ve ham haliyle" daha fazla seviyorum kitapları. Biraz daha kitap gibi duruyor. Benim tercihim böyle en azından.

( *Not : Bu zamangezgin üstadımızın sunduklarına dil uzatmak gibi alınmasın. Hayran olduğum birine böyle bir tavır sergilemeyeceğimi en azından kendisi bilir, sanırım. Üstelik o da bunun bilincinde ki "göz dostu" , "eskitilmiş sayfa" şıklarını ek emek vererek sunuyor. Buradan ona da selam olsun. )

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim.
 
Üst