Arka Bahçe - 2017 Ocak, Şubat Yeni Çıkanlar...

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,614
İzmir
MS Marvel Cilt 2
0000000725899-1.jpg

Popüler, Eleştirmenlerden Olumlu Not Almış Yeni Seri Devam Ediyor!
Mucit de kim ve Ms.Marvel ve tüm arkadaşlarından ne istiyor? Belki Wolverine bu konuda yardım edebilir! Tabi eğer Kamala en sevdiği süper kahramana hayranlık gösterileri yapmayı bırakırsa. Sonrasında ise, kraliyet köpeği Kilitçene ile tanıştığında Kamala'nın yolu Inhumanlar ile kesişiyor. Ama Kilitçene'nin Kamala ile birlikte olmasının gerçek nedeni ne? Ms. Marvel geçmişi hakkında daha çok şey keşfederken Mucit de geleceğini tehdit ediyor. Etrafa daha fazla zarar vermeden önce bu manyak kötü adamı durdurmak amacıyla Kamala hiç beklenmedik bir grup kahramanı bir araya getiriyor ancak baş edebileceğinden fazlasına mı kalkıştı? Ve Ms. Marvel'ın hayatı daha ne kadar süre Kamala Khan'ınkini ele geçirmeye devam edecek? Kamala Khan neden en iyi (ve en sevimli) yeni süper kahraman olduğunu kanıtlamaya devam ediyor!
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 136
Fiyatı: 27,00 TL

Spawn-Klasik Seri Cilt 1
0001683745001-1.jpg

1992 yılında, çizgi romanlar dünyasındaki en unutulmaz karakterlerden biri ilk defa her şeyden habersiz toplumun üzerine salınmıştı. Spawn başka hiçbir karaktere benzemeyen bir kahramandır. Bir hükümet ajanı olan Al Simmons, kendi adamları tarafından öldürülmüştür. Cehennemin derinliklerinden hayat döndürülen Simmons, New York’un yitip gitmiş arka sokaklarını korur. Spawn, geçmişine dair cevaplar ararken, onu yeryüzüne geri getiren karanlık güçler ile de münakaşa eder, düşmanlarıyla savaşır ve kendine beklenmedik müttefikler bulur. Olağanüstü yeni güçlerini dizginlemeyi öğrenirken onu geri getiren şeyin doğasını-ve arkasında bıraktıklarını- tam olarak kavramaya başlar. Spawn Origins serisi, Spawn’ı baştan sona toplamak isteyecekler düşünülerek hazırlandı. Her bir cilt, zamanında basılıp tükenmiş altı Spawn fasikülünün yepyeni bir tasarım ve formatta basılmış halini içermekte. Bu ciltlere özel bonus içeriklerinde arasında ise, kapak galerileri ve sahne arkasından çizimler bulunuyor. Her ciltte bir de, capcanlı renkler ve yeni, dijital renklendirme ile baştan yaratılmış klasik birer Spawn kapağı bulunuyor.Her şeyin başladığı yerde Spawn’a katılın. Gelmiş geçmiş en başarılı bağımsız çizgi romanın temellerini atmış hikâye ve çizimleri barındıran Spawn Origins Cilt 1, sadece Spawn’ın değil, aynı zamanda Malebolgia ve Violator gibi akıllara kazınmış, korkutucu karakterlerin ilk kez sahne aldığı yer.
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
İlk Baskı Yılı : 2016
Fiyatı: 32,00 TL

Outcast Cilt 2 - Devasa ve Nihayetsiz Bir Harabe
0001686306001-1.jpg

The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’ın korku serisi devam ediyor!

Kyle Barnes’ın tüm hayatı iblislerin ele geçirdiği kişiler yüzünden mahvolmuştur. Şimdi ise yanıtlara ihtiyacı vardır.

Kısa süre önce öğrendiklerinin ışığında parçaları birleştirerek gerçeği açığa çıkarmaya başlamıştır. Fakat kendisi yepyeni bir amaç elde etmişken dostları ve ailesinin hayatları neden paramparça olmaktadır?

Kirkman&Azaceta tarafından yaratılan Outcast #7-12 sayıları bir araya getirilmiştir.
Medya Cinsi : Ciltsiz
Hamur Tipi : Kuşe
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Sayfa Sayısı : 128
Fiyatı: 26,00 TL

Kara Bilim Cilt 2 Hoşgeldin, Hiçlik
0001686305001-1.jpg

Anarşist Bilim İnsanları Topluluğu liderlerini yitirdi. Kendisi sütunun evrenler arası rastgele sıçrayışının son kurbanı... ama bu sıçrayışlar gerçekten de rastgele mi? Geride kalanlar, sihir ve bilimin tek olduğu bir dünyada mücadele edip hayatta kalmak zorundayken içinde bulundukları zor durumun gizemi de yavaştan aydınlanarak korkunç bir gerçeği gün ışığına çıkartıyor.

Yazar Rick Remender (Deadly Class, Captain America) ve çizer Matteo Scalera (Secret Avengers, Batman) Boyutonotların, asla sona ermeyen bir eve dönüş yolculuğunda kısılı kalmış milyonlarca gerçekliğin korkusuz kaşiflerinin hikayesini anlatmaya devam ediyor.

Bu ciltte Kara Bilim #7-11 sayıları yer almaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
Hamur Tipi : Kuşe
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Sayfa Sayısı : 136
Fiyatı: 27,00 TL

Flash Cilt 6-Zaman Kayması
0001686303001-1.jpg

Geriye Dönüş!

Suç Örgütü’nün korku salan hakimiyetinin sona ermesinin ardından Yaşayan En Hızlı Adam, onların Iron Heights’tan saldığı nice suçluyu –ve Haydutlar’dan çaldığı silahlarla cinayetler işleyen katili – yakalama konusunda her zamankinden daha kararlı. Tüm bunlarla uğraşırken bir yandan da sorunlu bir çocuk olan Wally West’e doğru yolu göstermek için bile çabalıyor. Ama giriştiği her cesur kurtarma görevi ya da mücadeleden sonra zamanın parmakları arasından kayıp gittiği gibi hissinden de kurtulamıyor…

…ve günümüzden yıllar sonra nihayet zamanı tükenir. Daha katı ve azimli bir Flash selefinin hatalarını düzeltebilmek ve kurtarmakta geç kaldığı kişilerin hayatlarını –her ne pahasına olursa olsun – kurtarabilmek için zamanda geriye doğru yolculuğa çıkar. Dostları da düşmanları da artık onu tanıyamaz hale gelmiştir. Bunun nedeni tüm kudretinin kaynağı olan sürat kuvveti hakkında bildiği korkunç bir sırdır –onu sonunda kendisiyle karşı karşıya getirecek bir sır.
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
Hamur Tipi : Kuşe
İlk Baskı Yılı : 2017
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Sayfa Sayısı : 208
Fiyatı: 36,00 TL

Masallar Cilt 8 - Kurtlar
0001689902001-1.jpg

Aramızda gizlice yaşayan kahramanlar düşman elinden yeterince acı çektiler. Ama artık dengeleri değiştirip bağımsız büyünün bu son kalesine bulaşmanın bedelinin ne kadar ağır olacağını ona hatırlatmanın vakti geldi. Fakat bu vazifeyi yerine getirebilecek tek kahraman bilinmeyen bir yerde inzivaya çekilmiştir ve kendisi bulunsa bile onu geri dönmeye ikna etmek epey bir zor olacaktır.
Ancak Masalkent’in şansına Kötü Kkurt’un dönüşünü bekleyen sadece düşman hatlarının gerisine yapılacak bir ziyaret değildir…
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
İlk Baskı Yılı : 2017
Hamur Tipi : Kuşe
Sayfa Sayısı : 132
Fiyatı: 28,00 TL

Green Lantern Cilt 5 - Aranıyor Hal Jordan
0001689901001-1.jpg

Pilot Hal Jordan, yaratılıştaki en eski varlıklar olan Evrenin Muhafızları tarafından kurulmuş galaksiler arası barış gücüne seçilmişti. Dünya’yı ve uzay sektörü 2814’ü akla gelebilecek tüm dünya dışı tehditlerden koruyan Jordan bir Green Lantern olarak ışığını gururla yakıyor!Ama kötülüğe karşı açtığı bitmeyen savaşta, uluslararası kanunlar ne derse desin, ne kural ne de ülke sınırları tanıyan Green Lantern Rus hava sahasını ihlal ettiği sırada adam öldürme ile suçlandığında kendisini bir anda aranan biri olarak bulur.Ve Zümrüt Savaşçı, eksi düşmanlar ve geçmişin unutulmuş yüzleri gölgelerin arasından çıkarak onu alt etmek isterken ismini temize çıkarmak zorundadır.Ancak Green Lantern -evrendeki en güçlü silahın sahibi- bile onları durduramaz ise... başkalarının ne gibi bir şansı olabilir ki?
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
İlk Baskı Yılı : 2017
Hamur Tipi : Kuşe
Sayfa Sayısı : 160
Fiyatı: 33,00 TL

İronman Cilt 6 - Stark Yükseliyor
0001686304001-1.jpg

“Eğer güzel bir Süper Kahraman macerası arıyorsanız ihtiyacınız olan Demir Adam dünyasıdır.”
-Chad Derdowski, Mania.com-

Haydi Demir Adam Takımı!

Justine ve Sasha Hammer, Demir Adam ve yeni kurulan Stark Resilient’in işini bitireceklerini söylediklerinde blöf yapmıyorlardı. Detroit Çelik’in icraatları Tony Stark’ın tüm dünya çapında küçük düşmesine neden oldu. Teknoloji dünyasından koptuğu söylentileri de tuzu biberi oldu. Ama Hammer kızları daha yeni başladılar. War Machine’e Pentagon’un emri ile yasak gelmişken, Pepper onu Rescue yapan itici güç teknolojisine sahip kalbe sahip olmakla uğraşırken ve de Tony’nin Resilient takımı temiz enerji teknolojisini hayata geçirme konusunda bocalarken durumlarının pek de iç açıcı olduğu söylenemez. Demir Adam çok geçmeden “Resilient’in” ne demek olduğunu kemiklerine kadar hissedecek.
(Tanıtım Bülteninden)
Hamur Tipi : 1. Hamur
Medya Cinsi : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 144
Fiyatı: 29,00 TL

Iron Man Cilt 7 - Canavarlarım
0001689903001-1.jpg

“Açıkçası devam etmekte olan en iyi Marvel serisi… Muhteşem… Kusursuz.”
-Blair Butler, Fresh Ink, g4tv -

“Matt Fraction ve Salvador Larroca sadece harika bir hikaye aktarmakla kalmayıp diğer yaratıcıları da onların seviyelerine çıkmaya zorlayan Marvel’ın en muazzam hikayelerinden birini üretiyor.”
-Blair Butler, Fresh Ink, g4tv-

Tony Stark, dünyaya temiz ve bedava enerji sunmaya adanmış bir şirket olan Stark Resilient’la tekrar ayakları üzerine kalktı –ve bu daha başlangıç. Ama bu türden cesur hamleler doğal olarak düşmanları cezbeder –fabrikasında rakibi Justine Hammer’ın yerleştirdiği bir casus bulunan Tony’nin hata yapmak gibi bir lüksü yoktur. Ne yazık ki sorunlar ardı ardına gelir –buna Stark teknolojisini çalan bir solcu anarşist grup ve Mandarin’in hiç eksik olmayan gölgesi de dahildir –ve Tony hata yapmamak için büyük riskleri göze almak zorunda kalır. Şirketin bünyesindeki sabotajcı onu tam da istediği noktaya mı getirmiştir?
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
İlk Baskı Yılı : 2017
Hamur Tipi : Kuşe
Sayfa Sayısı : 168
Fiyatı: 30,00 TL
 
Üst