Green Arrow-Black Canary 1-14

Archer

Çeviri & Balonlama
14 Mar 2015
41
993
Star City
Evet arkadaşlar, seriyi bitiriyorum. Daha önceden 12. sayıya kadar paylaşmıştım. 13 ve 14'üncü sayılar da bitti. İpin ucunu kaçıranlar için 1. sayıdan itibaren tekrar paylaşıyorum. Seriyi bitirme sebebim; hem yazar ve çizerin değişmesi, hem farklı çizgi romanlara başlama istediğim, hem de Connor hikayesinin tamamen bitmiş olması. 14. sayının sonunda da yazar Judd Winnick'in teşekkür notunu göreceksiniz zaten. Arkadaşlar ayrıca yaklaşık 1 ay paylaşım yapamayacağım. Kusura bakmayın bu durumdan dolayı. Geldiğimde aynı hızla başka serilerde devam edeceğim. Son olarak serinin ilk sayılarını okuyup çeviri ya da balonlamamı beğenmezseniz lütfen hemen bırakmayın. daha yeni başlamıştım ve (hala yaptığım gibi) kendimi geliştiriyordum. Hepinize keyifli o kumalar :)

nlda8y.jpg















 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,086
36,740
İstanbul
Henüz okumadığım 13 ve 14. sayılar dahil olmak üzere tüm çalışmaların için teşekkür ediyorum. Gönül seriyi tamamlamanı bekliyor ama asıl olan senin ne istediğin. Çalışmayı yapanın keyif alıyor olması ve istemesi devamını getirmek için ön koşul.

Bence de tüm sayıları kesintisiz okuyun. Sevgili Archer'deki gelişimin canlı tanığıyım. Yaptığı işlerin ulaşmış olduğu kalite seviyesinden çok memnunum.

Yeni çalışmalarını bekliyor olacağım. Bir ay uzun bir süre değil. :)
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,614
İzmir
Ongoing serilerin tamamını yapmak oldukça zordur. Hep aynı karakter ile çalışmak ve sürekli aynı seriye devam insanı sıkabilir.
Bence tam yerinde bırakma kararı almışsınız. Böylece 14 sayı sıralı olarak Yeşil Ok ve Siyah Kanarya öyküsünü okumuş olduk hem de başlayacağınız yeni seri ile yeni bir karakterin başka maceraları okuma imkanı yakalamış olduk. Yaptığınız paylaşımlar için teşekkür eder, yeni çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
 

celilbatu2

Yeni Üye
9 Eyl 2018
57
80
Çok teşekkürler Archer. Keşke gitmeseydin de yepyeni Green Arrow hikayelerini kazandırsaydın bize... Green Arrow'un yeri apayrı...
 
Üst