Kartal 1.Seri Küçük Boy Sayı 31 - 10.11.1961
İngiliz "Eagle" adlı dergi tam adı ile Kartal olarak bizde yayınlanmış, önümüzde uzun bir yol var, 80'e yakın dergi eksik.. Ama ben Çizgi Diyarı'nın iflah olmaz dostluk ve paylaşımı ile bu sayıların kısa sürede inşallah tamamlanacağını düşünüyorum. Bu ilk sayıyı öncelikle sevgili stoktan'a armağan ediyorum. Çizgi roman konusunda bilgisine ve paylaştıklarına hayranım. Ancak bu arada sevgili melih41 ve mistercaki'yi unutmamak gerek, bu seri konusundaki bilgileri onlardan aldım. Bu nedenle onları da saygıyla anmak isterim. Umarım keyifle okunur.
Bu kitabı sizlerle paylaşmamı sağlayan sevgili dostum direnc11'e müteşekkirim.
Sarı sayfalar;
Karınca kararınca düzenlemem;
...
İyileşmez çocukluğum yüzündendir
Dağların ve denizlerin durmadan devinişi
Beni çağırması bütün uzakların
Birdenbire rüzgarlarla uzaylara açılışım
Her şeyimin birden maviye kesmesi
afşar timuçin

İngiliz "Eagle" adlı dergi tam adı ile Kartal olarak bizde yayınlanmış, önümüzde uzun bir yol var, 80'e yakın dergi eksik.. Ama ben Çizgi Diyarı'nın iflah olmaz dostluk ve paylaşımı ile bu sayıların kısa sürede inşallah tamamlanacağını düşünüyorum. Bu ilk sayıyı öncelikle sevgili stoktan'a armağan ediyorum. Çizgi roman konusunda bilgisine ve paylaştıklarına hayranım. Ancak bu arada sevgili melih41 ve mistercaki'yi unutmamak gerek, bu seri konusundaki bilgileri onlardan aldım. Bu nedenle onları da saygıyla anmak isterim. Umarım keyifle okunur.
Bu kitabı sizlerle paylaşmamı sağlayan sevgili dostum direnc11'e müteşekkirim.
Sarı sayfalar;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Karınca kararınca düzenlemem;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...
Dağların ve denizlerin durmadan devinişi
Beni çağırması bütün uzakların
Birdenbire rüzgarlarla uzaylara açılışım
Her şeyimin birden maviye kesmesi