![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2907659
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2. Bölüm Link : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3. Bölüm Link : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dilimizi eşek arısı soktuğu için şimdi Almanak demekteyiz Yıllık'lara. Ceylan Yayınları kapanalı yıllar oldu. Bize verdiği mutluluğu halen hiç bir yayınevi yakalamış değil. Mükemmel bir Yıllık hazırlamış Ceylan Yayınları. Ölmüşlerine rahmet, yaşayanlarına sağlık, mutluluk diliyorum. Boyutu küçültmeye kıyamadım. Üç bölüm olarak paylaşacağım. Kota sorunu olanlar şunu dikkate alsınlar ki, 64 yılda bir geliyor bu Yıllık ![]() ÇİZGİ ROMAN HEPİMİZİN Saygılarımla Konu direnc11 tarafından (23.Ekim.2020 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: Görsel düzenleme |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2470471
•Rep Seviyesi :
![]()
Harika bir nostalji;
çizgi romana emek veren isimsiz kahramanlardan, Sayın Cumhurbaşkanlarımıza, Anayasamızın önemli maddelerine, "Gizli Şerif"isimli çizgi romandan, daha önce bilmediğim Tom miks isminin nereden geldiğine ve çocukluğunda baba ve annesinin kanun dışı insanlar tarafından öldürülmüş olduğuna ve hatta burçlara kadar dolu dolu bir yıllık... Tam bir Sayın "Profesör" klasiği... Yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı iletiyorum. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 12.Kasım.2010
•Rep Puanı : 1105823
•Rep Seviyesi :
![]()
Buram buram nostalji kokan bu nefis paylaşımınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkürler Haluk abi.
Ceylan dergisinin yayınlandığı yıllara yetişemesek de sayenizde bu güzellikleri bugün tanıyor ve seviyoruz. Elleriniz dert görmesin. Emeği geçen herkese teşekkürler.
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]()
2. Bölümün linki eklendi
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]()
3. Bölüm link eklendi
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Şimdi ben bunlara nasıl teşekkür etmem lazım.
Resmen tarih sergilemişsin. Bu ateşi tutmak gibi bir şey ![]() Paylaş kurtul ![]() ![]() ![]() Eline sağlık abi,teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 10.Mart.2010
•Rep Puanı : 193448
•Rep Seviyesi :
![]()
Hocam harikasınız, çok çok teşekkür ederiz. Kafamın karmakarışık olduğu şu günlerde, mutlu eden harika bir paylaşım bu... Var olun...
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 138804
•Rep Seviyesi :
![]()
Şöyle bir göz gezdirdim de,
(Doya doya tadını çıkara çıkara okumayı sona sakladım); Mecmuaların basılmasının, o zamanlar için ne kadar külfetli olduğunu, ne büyük bir işbirliği gerektirdiğini bir film seyreder gibi merak ve heyecanla izledim. Nuray'ın elindeki "Kit Taylor" kapağını görünce heyecanlandım. "Triger İkizleri"ne bakarken Bazen Martin Mystere'i, Bazen de Gordon'u görür gibi oldum. Sayfaları çevirirken, Yarım asır öncesinden gelen matbaa mürekkebinin kokusunu hissettim ... Büyük mutluluk duydum. Tarife kelimeler yetmez. ... Bu hazineleri titizlikle saklayıp günümüze ulaştıran, bugün erişipte duyduğu heyecanı ve mutluluğu bizimle paylaşan bizim de aynı coşkuyu yaşamamıza vesile olan dostlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağolun, varolun. İyi ki varsınız. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 60646
•Rep Seviyesi :
![]()
şu an indiriyorum nasıl bir şey olduğunu çok merak ediyorum, bu hazineyi bizimle paylaşan Profesör arkadaşımıza binlerce kez teşekkür ederim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
ceylan yayınları yıllığı, erdoğan egeli, gizli şerif, kinova, münir hayri egeli, pov-vov smıth, teksas, tommiks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
CEYLAN 1960 YILLIĞI Yakında | profesör | Paylaşacaklarımız | 14 | 27.Ocak.2014 21:44 |
Kit Taylor Ceylan Yayınları 1. Seri Sayı 30 - 23.06.1960 | harp55 | Kit Taylor Ceylan Yayınları 1. Seri | 11 | 04.Mayıs.2013 04:24 |
Tim Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 020 (1. Seri) (14.11.1960) | pandora1972 | Gringo (Tim / Rodeo / BillKid / Jikop / Arizona) | 17 | 18.Ağustos.2012 18:46 |
Tim Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 031 (1. Seri) (30.01.1960) | harp55 | Gringo (Tim / Rodeo / BillKid / Jikop / Arizona) | 4 | 01.Haziran.2012 16:21 |
Tim Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 007 (1. Seri) (15.08.1960) | Karakanca | Gringo (Tim / Rodeo / BillKid / Jikop / Arizona) | 1 | 17.Nisan.2012 22:16 |