![]() |
#1 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 24.Ocak.2010
•Rep Puanı : 134292
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Champions Online oynuyorum bir süredir. Oynamaktan çok karakter yapmakla vakit geçirdim desem yeridir.
![]() ![]() Tabi söylemeye gerek yok, çok sade şeyleri yapmak aşırı kolay. Mesela bir arkadaşım istedi diye Matrix-Neo yapmıştım. Takım elbiseli pardesülü adam gayet kolay. Keza Bordo Bereli görünümlü bir asker yaptım o da hiç uğraştırmadı ama Cable (Marvel Comics) yapana kadar epey zamanım geçmişti... Justice serisindeki Batman kostümü : ![]() Ultimate Hawkeye : ![]() Amalgam Comics Thor : ![]() Medieval Spawn : ![]() Konu Shevarash tarafından (05.Kasım.2010 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 24.Ocak.2010
•Rep Puanı : 134292
•Rep Seviyesi :
![]()
NOT : Bu mesajı atana kadar Batman`ın aynısını yaptım. Bir ara karakterlerin resimlerini de paylaşırım...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Shevarash tarafından (04.Kasım.2010 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye |
![]()
aslında benim en beğendiğim erotik çizgi romanın prensesi druunanın tang...Neyse
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 21.Aralık.2010
•Rep Puanı : 21039
•Rep Seviyesi :
![]()
captain marvel (marvel) Ultimate Spider-man: Green Goblin,Star Wars'tan Darth Vader v.s v.s
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 05.Şubat.2010
•Rep Puanı : 11387
•Rep Seviyesi :
![]()
Watchmen'dan Rorshach derim.
Konu tumo05 tarafından (30.Ocak.2012 Saat 05:28 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 08.Nisan.2012
•Rep Puanı : 5115
•Rep Seviyesi :
![]()
Hocam oyun paralımı ?
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 19.Eylül.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Batman in en beğendiğim kostumu, arkham asylum oyunundaki hali. Gerçektende çok güzel tasarlanmış. Batman e kısa boynuz hiç yakışmıyor. Bilinen en akılda kalmış batman kostumunun yeni versiyonu gibi. Bu arada eskiden beri batman in geçmişi anlatırken batman serisinde bir kare vardı, batman hell gibi aynı buna benzeyen ama ağzı kapalı batman logosu, omuzlarında da sivri uzantıları olan kostumdü. Çok iyi çizilmişti, onu bulamadım resmini ama gerçekten iyidi. Benzeyen bir resim bulursam düzenleyip göstermek isterim.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
![]()
En beğendiğim kostüm Çelik Blek'in, çünkü doğal yani hayvan postu..Bir de çizgi roman kahramanları her gün aynı elbiseyi giyer durur, biz üç gün aynı elbiseyi giysek millet bize vah gariban ya da paspal falan der ama Zagor, Misterno, Teks ve diğerleri bitün maceralarda aynı elbiseyi giyer de okurların gıkı çıkmaz..
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 19.Eylül.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() Bu arada eskiden beri batman in geçmişi anlatırken batman serisinde bir kare vardı, batman hell gibi aynı buna benzeyen ama ağzı kapalı batman logosu, omuzlarında da sivri uzantıları olan kostumdü. Çok iyi çizilmişti, onu bulamadım resmini ama gerçekten iyidi. Benzeyen bir resim bulursam düzenleyip göstermek isterim. Demiştim, ps de gece böyle birşey yaptım kapataslak, batman comics te görürsem orjinalinide veririm. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 13.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 170690
•Rep Seviyesi :
![]()
DC Univer Online çıkış anlarında yarattığım karakterim:
![]() ![]() Bunlarda Champions Online zamanından kalma karakterler. Oyundan çok karakter ekranı çekmişti beni zaten. Galactus ve Bane'den de çok gururluydum ama ne yazık ki resimlerini bulamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seksenlerde en beğendiğiniz çizgifilmler... | Baltimora | 80s / Çizgi Diziler ve Çizgi Filmler Forumu | 57 | 22.Haziran.2021 11:18 |
Seksenlerde en beğendiğiniz yabancı şarkılar... | Baltimora | 80s / Yabancı Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 44 | 01.Kasım.2018 08:09 |
Seksenlerde en beğendiğiniz dizi filmler... | Baltimora | 80s / Yabancı Diziler, Filmler ve TV Programları Forumu | 22 | 12.Aralık.2017 22:09 |
En beğendiğiniz çizgiromanlar? | misafir2009 | 80s / Mecmualar, Gazeteler ve Diğer Yayınlar | 83 | 03.Temmuz.2013 16:53 |
En Beğendiğiniz ÇR Uyarlaması Filmler | DeadFool | Anketler & Oylamalar | 21 | 08.Ekim.2012 00:09 |