En Beğendiğiniz Kostümler (Görünüşler)

En Beğendiğiniz Kostümler (Görünüşler)

Anketler & Oylamalar

Like Tree3Likes
  • 1 Post By Aliaksandr
  • 1 Post By mcrane
  • 1 Post By Ravage

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04.Kasım.2010, 20:05   #1
Süper Üye

Shevarash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 134292
•Rep Seviyesi :
Shevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond repute
Soru En Beğendiğiniz Kostümler (Görünüşler)
Champions Online oynuyorum bir süredir. Oynamaktan çok karakter yapmakla vakit geçirdim desem yeridir. Bir kaç karakter daha yapacağım da fikir alayım dedim. Görünüşünü yada kostümünü çok beğendiğiniz çizgiroman kahramanları (yada popüler medyadan tipler-roman,film,dizi vs...) varsa benimle paylaşın. Benim bir kaç beğendiğim tipi göstereyim. Dediğim gibi karakterini değil de dış görünüşünü beğendikleriniz olsun

Tabi söylemeye gerek yok, çok sade şeyleri yapmak aşırı kolay. Mesela bir arkadaşım istedi diye Matrix-Neo yapmıştım. Takım elbiseli pardesülü adam gayet kolay. Keza Bordo Bereli görünümlü bir asker yaptım o da hiç uğraştırmadı ama Cable (Marvel Comics) yapana kadar epey zamanım geçmişti...

Justice serisindeki Batman kostümü :

Ultimate Hawkeye :

Amalgam Comics Thor :

Medieval Spawn :

Konu Shevarash tarafından (05.Kasım.2010 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir.
Shevarash isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 04.Kasım.2010, 20:18   #2
Süper Üye

Shevarash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 134292
•Rep Seviyesi :
Shevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond repute
NOT : Bu mesajı atana kadar Batman`ın aynısını yaptım. Bir ara karakterlerin resimlerini de paylaşırım...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Shevarash tarafından (04.Kasım.2010 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.
Shevarash isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 04.Kasım.2010, 22:24   #3
Aktif Üye

Aliaksandr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 6005
•Rep Seviyesi :
Aliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond reputeAliaksandr has a reputation beyond repute
Aliaksandr - MSN üzerinden mesaj gönder
aslında benim en beğendiğim erotik çizgi romanın prensesi druunanın tang...Neyse süperherolar çok palyaço tadı veriyo bence...ama içlerinden pek sevmesemde en delikanlı kişilik olarak gördüğüm supermandır.Maske olayına karşıyım.Sıfatını göstermekten korkuyosan git estetik yaptır kardeşim seçimimUPERMAN
KARAOĞLAN bunu beğendi.
Aliaksandr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Şubat.2011, 22:04   #4
Süper Üye

DeadFool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 21039
•Rep Seviyesi :
DeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond reputeDeadFool has a reputation beyond repute
captain marvel (marvel) Ultimate Spider-man: Green Goblin,Star Wars'tan Darth Vader v.s v.s
DeadFool isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 30.Ocak.2012, 05:09   #5
Çeviri Balonlama

tumo05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 11387
•Rep Seviyesi :
tumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond reputetumo05 has a reputation beyond repute
Watchmen'dan Rorshach derim.

Konu tumo05 tarafından (30.Ocak.2012 Saat 05:28 ) değiştirilmiştir.
tumo05 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 18.Nisan.2012, 19:19   #6
Aktif Üye

''Yiğit'' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5115
•Rep Seviyesi :
''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute''Yiğit'' has a reputation beyond repute
Hocam oyun paralımı ? Parasızsa ben de yüklemeyi düşünüyorum...
''Yiğit'' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2012, 03:01   #7
Yeni Üye

mcrane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
mcrane is on a distinguished road
Batman in en beğendiğim kostumu, arkham asylum oyunundaki hali. Gerçektende çok güzel tasarlanmış. Batman e kısa boynuz hiç yakışmıyor. Bilinen en akılda kalmış batman kostumunun yeni versiyonu gibi. Bu arada eskiden beri batman in geçmişi anlatırken batman serisinde bir kare vardı, batman hell gibi aynı buna benzeyen ama ağzı kapalı batman logosu, omuzlarında da sivri uzantıları olan kostumdü. Çok iyi çizilmişti, onu bulamadım resmini ama gerçekten iyidi. Benzeyen bir resim bulursam düzenleyip göstermek isterim.

Shevarash bunu beğendi.
mcrane isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2012, 03:11   #8
Onursal Üye

İskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
İskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond repute
En beğendiğim kostüm Çelik Blek'in, çünkü doğal yani hayvan postu..Bir de çizgi roman kahramanları her gün aynı elbiseyi giyer durur, biz üç gün aynı elbiseyi giysek millet bize vah gariban ya da paspal falan der ama Zagor, Misterno, Teks ve diğerleri bitün maceralarda aynı elbiseyi giyer de okurların gıkı çıkmaz..
Alt 08.Eylül.2012, 15:06   #9
Yeni Üye

mcrane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
mcrane is on a distinguished road
Alıntı: mcrane´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada eskiden beri batman in geçmişi anlatırken batman serisinde bir kare vardı, batman hell gibi aynı buna benzeyen ama ağzı kapalı batman logosu, omuzlarında da sivri uzantıları olan kostumdü. Çok iyi çizilmişti, onu bulamadım resmini ama gerçekten iyidi. Benzeyen bir resim bulursam düzenleyip göstermek isterim.

Demiştim, ps de gece böyle birşey yaptım kapataslak, batman comics te görürsem orjinalinide veririm.

mcrane isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2012, 18:37   #10
Çeviri Balonlama

Ravage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 170690
•Rep Seviyesi :
Ravage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond reputeRavage has a reputation beyond repute
DC Univer Online çıkış anlarında yarattığım karakterim:

Bunlarda Champions Online zamanından kalma karakterler. Oyundan çok karakter ekranı çekmişti beni zaten. Galactus ve Bane'den de çok gururluydum ama ne yazık ki resimlerini bulamadım

Shevarash bunu beğendi.
Ravage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil