Kullandığınız antivirüs programı nedir..

kullandığınız antivirüs programı nedir??


  • Kullanılan toplam oy
    27

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,013
denize sıfır
ben son 3 yıldır nod32 kullanıyordum 2 ay önce telekom aradı 40 tl karşılığı 2 yıllık MCCAFEE yüklediler birde 2 yıl ayda 30 saat Wıreles noktalarında bedava erişim verdiler o var şimdi memnunum..sonuca göre sizlere ücretsiz ve sınırsız program sunmak istiyorum ben varken antivirüs sorunumuz olmaz..:)
 

stoktan

Guest
27 Nis 2010
613
969
Acıbadem - İstanbul
McAfee

Son çalıştığım iş yerinde, şirketin bilgiişlemini son 10 sene boyunca McAfee VS Enterprice ile nerdeyse 0 sorunla yönettim. Çok ciddi deneyimli ve profesyonel bir firmadır McAfee.
Yanlız bir derdi vardı, bazı durumlarda "tampon bellek taşma koruması (buffer overflow protection)" anlamsız bir koruyuculuk gösterebiliyor. Böyle durumlarda o seçeneği disable etmekte fayda var. Şirket bilgisayarımda, Windows Medyaplayer'a şarlıyordu, bir süre önce de evde DVD playere gözattığımda Windows gezginini manasız yere engelleyip çökertmeye başlayınca, kaldırıp Avast kurdum. Sonunda ev bilgisayarı.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,638
İzmir
Eset Nod32

İlk bilgisayarımda AVG kullanırdım free versiyonu vardı. Daha sonraları internet gezintilerim artınca Norton denedim ama kardeşimin tavsiyesi üzerine ( kendisi Bilgisayar Mühendisi) Nod 32 kullanıyorum. Memnunum.
 

kubarslan

Yeni Üye
20 Ağu 2011
11
0
bilgisayar mühendisi kardeşin nod32 nin kendi kendini silebileceğini biliyormu :D microsoft securıty essentınal ıyı heralde
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Selam iyi akşamlar.
Valla ben Nod 32 kullanıyorum.Aslında program sağlam güzel yalnız çok çok iyi değil.Tarama yapıyorum bir klasörde çakılıp kalıyor ilerlemiyor saatlerce ve bazı virüsleri silmiyor her ne kadar sildim falan desede ya da, silmemize izin vermiyor. Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerek. Herkes antivirüs kralının Karspersky olduğunu bilir.Ha bunu yüklemek içinse acayip güzel bir sisteminiz olmalı ki sistemi kâğıt parçası gibi buruşturup çöpe atmasın.Gerçi son duyduğuma göre artık fazla ağırlaştırmayan sürümlerini de çıkarmışlar diye duydum ya neyse. Geçenlerde burdan indirdiğim Norton 2012 li birşey indirmiştim. Tamam acayip güzel program ama oynadığım oyunu bile tehtit olarak algıladı be! Hadi onu geçtim. Birkaç GB lık sinema arşivimi yaladı yuttu. Bende sildim onla mı uğraşacam diye, benden habersiz neyi gözüne kestiriyorsa karantinaya alıp siliveriyor. O açıdan dikkat edin derim ;)
 
Son düzenleme:

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,013
denize sıfır
düşük sistemler için antivirüs,
güçlü sistemler için İnternet Security kullanmanızı tavsiye ederim..
 

kubarslan

Yeni Üye
20 Ağu 2011
11
0
antivirüs kullanmıyorum :) bilgisayarda binlrce virüs var belkide :D onlarla yaşamayı öğrenmekde güzel bişe :DD
 
Üst