2009/2010 Turkcell Süper Lig Şampiyonu Sizce Kim Olur ?

Ligi İlk Sırada Kim Göğüsler


  • Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,808
20092010i.jpg


Anketi tuttuğunuz gönül koyduğunuz takımdan yana değilde, fikstür avantajı, Anadolu / İstanbul takımlarının yaklaşımı vb. faktörleri gözönünde tutarak değerlendirmenizi rica ederim. Ve her şeyden öte kim şampiyon olursa olsun şimdiden tebrikler.
 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,653
Kasımpaşa
Umarım Galatasaray olur.
Acaba bende nick'imin sonuna gs mi koysam?
savokgs.
Yok canım olmadı.
Neyse hak eden şampiyon olsun.
Bazıları da gönüllerin şampiyonu olsun.
Saygı ve sevgi ile..
 

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,815
4,396
Deliler Köyü
Fenerbahçe fikstür yönünden en avantajlı takım, bu hafta 3 puan cepte (Ankaraspor maçı hükmen), eğerki BJK maçını alırsak %90 şampiyonuz, Bursa'nın hem GS hem BJK ile maçları var, Mantık FB diyor, eh gönülde uyuyor yani :)
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,653
Kasımpaşa
İster FB şampiyon olsun,
ister GS
ya da diğerleri
önemli olan centilmenlik.
Ben senin gönlüne bir şey demem,
ama asıl futbolu Barselona oynuyor
bunu da eklemeden geçemem.
Saygıyla kal, sevgiyle kal.
 

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,351
53,679
TAM 35
Artık arkadaşlar bence Anadolu'dan bir şampiyon daha çıksın.Gönlüm Bursa'dan yana en yakın aday olduğu için.
 

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,815
4,396
Deliler Köyü
Fenerbahçe fikstür yönünden en avantajlı takım, bu hafta 3 puan cepte (Ankaraspor maçı hükmen), eğerki BJK maçını alırsak %90 şampiyonuz, Bursa'nın hem GS hem BJK ile maçları var, Mantık FB diyor, eh gönülde uyuyor yani :)

Bursaspor 3 puan öndeyken yazmışım şimdi 1 puan önde ve önümüzdeki hafta GS ile son hafta BJK ile oynuyor, ankaradan 3 puan hükmen ve uefa'yı zorlayan kayseri ile oynayacak, fener kasımpaşa, eskişehir içerde, ankaragücü deplasman ve son hafta trabzon maçıyla bitirecek, şimdiki düşüncem fener puan farkıyla şampiyon olur 1 puan değil en az 3-4 puan, halep ordaysa arşın burda, biz inandık yeterki çocuklar inansın...



bu arada yaşlanmışız nerede 10 sene evvelki Hakkı, 38 saattir uyumadım, eskiden 72 vız gelirdi, az deplasmanda sabahlayıp trende otobüste vapurda yol katedmedik, eskiden maçın havasına girmek için içerdik, şimdi maçta kalpten gitmemek için çekiyoruz kafayı :), ama hep dedikki,
Şampiyon olmadan ölürsem eğer
Kefenim sarıyla lacivert olsun
Eğer can vereceksem
Oda stadda olsun

İNANDIK ÇOCUKLAR
SİZDE İNANIN
 

Esin Mert

Kıdemli Üye
24 Tem 2009
215
50
Sevgili bortecinefb, böyle bir akşamda (FB:1-Bjk:0) hislerime tercüman olmuşsun. Ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Aynen katılıyorum...
 

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,808
2010 YILI : Şampiyon BURSASPOR!...

Sporda yaşananlar özellikle futbolda; şike iddiaları, göz altılar, tutuklamalar, tutuklamaların kamuoyundaki yankıları…

Örneğin Fatih Akyel; 64 kere ulusal takımın formasını giymiş, ulusal takım Dünya 3 üncüsü olduğunda, o onuru yaşamış, 4 kez lig şampiyonluğu tatmış, UEFA Kupası kaldırmış, yıllarca Galatasaray forması giymiş. Yine aynı kulvardaki yılların futbol idollerinden Arif Erdem, göz altına alınıyor, serbest bırakılıyor. Futbolcular neden yapıyor bu iş neden? Niçin bulaşıyorlar bu işlere? Anlamıyorum ama ben de üzülüyorum böyle değerli futbolcularımızın bu işlerde adlarının geçmesine!

Bir spor adamı, centilmenliğin doruk ismi sayın Özhan Canaydın’ı kaybetmenin üzüntüsünü ben de yüreğimde hissettim. Tüm spor dünyasının başı sağ olsun. Aydınlıklar içinde yatsın.

Evet 2010 yılının şampiyonluk yarışının sonuna gelmekteyiz. Ama bu yıl ezber bozulacak gibi. Nedeni belli. Bursaspor emin adımlarla şampiyonluğa yaklaşıyor. Geçen yıl Sivasspor’un yaptığı yanlışlıkları yapmamak için azami özeni gösteriyorlar. Büyük olasılıkla İstanbul dükalığına bu yıl Bursaspor son verecek. Ben de inanıyorum bu yıl Bursaspor’un şampiyon olacağına. Anadolu takımları ve hatta üç büyüklerin taraftarları da Bursaspor’un şampiyon olmasını canı gönülden istiyorlar. Artık İstanbul dükalığına son vermenin zamanı geldi diyorlar. Bursaspor da bunu hak ediyor. Zaten sporun da güzelliği burada. Bu şampiyonluğu Anadolu’da Trabzonspor yaşadı. Sıra Bursaspor’a geliyor. Burada özellikle belirtmek istediğim temel mesele, Bursaspor’un başında Ertuğrul Sağlam var. Ama Fenerbahçe’nin başında Daum bulunuyor ve kendisine dünyalarca para ödendi. Daum 15 yıldır Türkiye’de bir tek kelime Türkçe konuşmuyor. Herhalde 15 yıl daha kalsa da öğrenemeyecek. Bursaspor’un başında bulunan Ertuğrul Sağlam’ı da kutlamak gerekir. Keşke ulusal takımın başına da yerli bir hoca getirselerdi!... Bence daha büyük başarı elde ederlerdi. Örneğin Yılmaz Vural veya Ersun Yanal gibi.

Cuma günkü İBB Spor yenilgisi, şampiyonluk yolundaki her kulubün karşılaşabileceği bir handikap olarak değerlendirilmeli ve Bursaspor'un azim ve kararlılık kriterleri ile emin adımlarla hedefe varacağı görülmelidir.

Artık zamanı geldi. Bursaspor şampiyonluğa çok yakın gözüküyor. Türk futbolu için iyi olur. Ben de tüm içtenliğimle, samimiyetimle Bursaspor’u kutluyorum.

Şampiyon BURSA.
YAŞASIN TİMSAHLAR!...

Hüseyin BEKAR
29/03/2010
 
Üst