Dragon Ball Super - Broly (Türkçe Atyazı)

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
696
6,507
Kocaeli
p0qxet.jpg


nvmaU1.jpg


Dragon Ball Super - Broly:

Türkçe Altyazı:


Konu: Film, Dragon Ball Super dizisinin Hayatta Kalan Evren sezonunun sonrasında geçiyor. En büyük düşman Saiyajin sloganını benimseyen film, Broly isimli yeni bir Saiyajin ile mücade eden baş karakterler Son Goku ve Vegeta'nın akıbetini konu alıyor. Filmde aynı zamanda Frieza'nın Ordusu ve Saiyajinlerin tarihi konularına yer verilmiş.
 
Son düzenleme:

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
696
6,507
Kocaeli
Böyle çizgi filmler alt yazılı iyi olmuyor türkçesi çıkınca izlenmesi daha iyi olur hd çıkınca ve avi formatı olursa tadından yenmez.

Herşeyden önce bu bir Anime yani Uzakdoğu yapımı bir çizgi film yani genelde bunların Türkçesi çıkmaz, çıkan örnekler var ama gerçekten çok az, zaten Anime sevenler genelde Japonca Dublaj ve Türkçe Altyazılı olarak izlemeyi tercih etmektedirler.

Format avi olunca genelde 720x 400 civarı bir çözünürlük oluyor, format için mp4 veya mkv daha iyi olacaktır, ama tabi esas olan Bluray veya Dvd sürümlerinden encode edilmesidir. Hd çözünürlük içinse 1280x720p ve üstü zaten Hd sayılmaktadır, tabi önemli olan hangi kaynaktan encode edildiğidir.

Neyse bilenleri ve meraklıları zaten bu verdiğimin kaliteli bir paylaşım olduğunu göreceklerdir.
 
Üst