Kingsglaive: Final Fantasy XV (Türkçe Altyazı)

Mehmet Emin

Aktif Üye
25 Kas 2012
314
1,361
7Avd0P.jpg


rE9plV.jpg


Kingsglaive - Final Fantasy XV:

Konu: Tehditkar Niflheim İmparatorluğu, Büyülü Lucis Krallığı'nın ev sahipliği yaptığı kustal Kristal'i çalmaya kararlıdır. Lucis Kralı Regis Kralın Kılıcı adı verilen bir grup seçkin askeri komuta eder. Krallarının büyüsü ile, Nyx ve asker arkadaşları Lucis'i korumak için savaşır. İmparatorluğun ezici askeri gücü karşısında yenilen Kral Regis imkansız bir ultimatom olan oğlu Prens Noctis'in Niflheim esiri Tenebrae Prensesi Lunafreya ile evrendirilmesi ve topraklarını imparatorluk yönetimine teslim etmesi ile yüz yüze gelir. Kralın bunu kabullenmesi üzerine Kralın Kılıcı dünya hakimiyetine giden yolları üzerinde dursa bile imparatorluğun düzenbaz planlarını gerçekleştirmek için asla durmayacağı belli olmuştur.

Not: Dili İngilizcedir, Türkçe Altyazı Video'ya gömülüdür. İzlediğim en gerçekçi Animasyon filmi desem abartmış olmam sanırım.
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,234
Kamlançu
Önceki bölümleri de mi var?
Güzel bir paylaşım.
Teşekkürler.

Bildiğim kadarı ile Final Fantasy bir oyun serisi. Yeni bir oyun çıkaracakları zaman, ya da oyun çıktıktan sonra boşlukları doldurmak ve tanıtım yapmak amaçlı animeler çıkarıyorlar. Oyuna bağımlı, birbirlerinden bağımsız animeler...
 
Üst