Ready Player One (Türkçe Dublaj)

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
696
6,501
Kocaeli
of6Rk8.jpg


nFkWEN.jpg


Ready Player One:

Konu: Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır...
Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline'ın kaleme aldığı Ready Player One'ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer alıyor.

Not: Kendi encodemdir.
 

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
696
6,501
Kocaeli
Popüler Film ve Oyun karakterlerinin bolca yer aldığı tam bir geek filmi olmuş, T-rex ve King Kongun olduğu yarış sahnesi ile Iron Giant(Demir Dev) savaş sahnesi güzeldi, popüler kültürden pekçok karakteri görmek güzeldi, mesela Mortal Kombattan Goro, Anime sevenlere de gözkırpılmış, Mecha Godzilla ve Gundam savaşı vardı.

Baktım kimse yorum yazmıyor dedim bari ben izledim bir fikir versin diye güzel gelen bir iki yeri yazayım dedim.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,278
Gözümüzden kaçan paylaşımlar.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim üstadım.
Yüreğinize sağlık.
 
Üst