Ferdinand (Türkçe Dublaj)

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
696
6,507
Kocaeli
YgZWqj.jpg


8YR2Pk.jpg


Ferdinand:


Konu: Babası ve diğer boğa arkadaşları ile birlikte güreşlere hazırlanmak için beslenen ufaklık, diğerlerinin aksine şiddete tamamen karşı. Çiçekler, doğa ve diğer dost hayvanlar ile mutlu bir hayat geçirmek isteyen Ferdinand, babası bir gün güreşten geri dönemeyince çareyi kaçmakta buluyor. Şans eseri küçük bir kızla tanışıyor, o ve çiçekçi olan babasının yanında yepyeni bir yaşama adım atıyor. Hızla büyüyen boğa, sahip olduğu güç ve ürkütücü heybetine rağmen iyiliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Çok sevdiği insan arkadaşı Nina ile mutlu mesut geçinip giderken, günlerden bir gün çiçek festivalindeki bir kaza yüzünden kendini başka bir çiftlikte buluyor. Talihsiz bir hata sonucu başka bir canavarla karıştırıldıktan sonra kendini evinden çok uzaklarda, İspanya’da bulan Ferdinand’ın evine dönüş yolculuğu ise oldukça maceralı olacaktır.

Not: Bazı arkadaşların bazı videolarda tam ekran yapınca üstten alttan veya yanlardan siyahlıklar oluyor video tam ekran olmuyor diye şikayetleri oldu, Oynatıcı ayarlarını aşağıdaki resimdeki gibi yaparsanız(Görünüm/Video Boyutu/Pencereye Uzat) video boyutları ve encodesi ne olursa olsun Tam ekran yapınca Video ekranınıza göre boyutlandırılacaktır.

763XBv.jpg
 

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
696
6,507
Kocaeli
Teşekkür ederim dostum, ellerine sağlık. Açıklamalar için de ayrıca teşekkürler.

Faydalı olur umarım, bu arada ben Mehmet Emin bilgisayara Format atılınca sitelere girdiğim şifreler gitti, yeni e-mail adresi filan aldım buraya da yeni isimle girdim. Neyse güzel bir film tavsiye ederim, iyi seyirler.
 
Üst