"Yu Yu Hakusho" (1992-1995) DVDRip Türkçe Altyazılı

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,805
Fansub Çalışması

yu-yu-hakusho-english-dubbed.png



Anime'nin Adı: Yu Yu Hakusho
Kategori: TV Serisi
Tür: Aksiyon, Doğaüstü Güçler, Macera, Fantastik
Bölüm Sayısı: 112
Dil: Japonca
Altyazı: Türkçe​

Tanıtım
Alkolik annesi ile yaşayan 14 yaşındaki Yusuke Urameshi, okulun serserisidir. Herkesle kavga etmekte, okul müdürü dışında tüm öğretmenleri ondan nefret etmektedir. Tek arkadaşı Keiko Yukimura'dır. Civardakı tüm çeteler Yusuke'ye saldırmaktadır. Özellikle de Kazuma Kuwabara, sürekli Yuusuke'nin karşısına çıkmakta ama bir türlü kavgadan galip çıkamamaktadır.

Birgün yolda, küçük bir çocuğu hızla gelen arabadan kurtarmak isterken arabanın ona çarpması üzerine hayatını kaybeder. Ölen ruhları "Ruhlar Alemi"ne (Spirit Realm ya da Reikai) götürmekle görevli Botan, ona vaktinden önce hayatını kaybettiğini söyler. Ruhlar aleminin kralının oğlu Koenma, ona geri dönmesinin bir yolu olduğunu söyler. Bir süre hayalet olarak gezdikten sonra tekrar vücuduna kavuşan Yusuke'yi yeni bir görev beklemektedir. Yeni bir güç elde etmiştir ve şeytanların boyutundan (Makai ya da Demon Realm) dünyaya gelen yaratıkları durdurma görevi artık onundur. Çünkü artık o bir Ruh Dedektifi (Spirit Detective)'dir.

Şu an Hunter X Hunter'ı yazmakta olan Yoshihiro Togashi'nin aynı adlı mangasından uyarlamadır. Yayınlandığı zaman rating savaşında Dragon Ball Z'i geçmiştir ve Kurama karakteri 2 yıl boyunca Goku'dan çok daha fazla sevilen bir karakter olmuştur.

NOT: HardSub versiyonu ile izlemek isteyenler Madia Player Klasik Kullansınlar.



















 

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,805
yuyuhakusho.jpg

Genres: action, comedy, drama, supernatural, tournament
Themes: demons, developing powers, fighting, martial arts
find similar anime based on genres & themes
Objectionable content: Significant (bloody violence and/or swearing and/or nudity)
Plot Summary: One day, 14 year old Yusuke Urameshi suddenly finds himself dead, having died pushing a child out of the way of oncoming traffic. Since he has such a bad personality, even the Spirit World was caught by surpise that he would sacrifice himself. Yusuke soon finds out he wasn't supposed to die and has a chance for resurrection and bringing his body back to life. After being resurrected, Yusuke becomes a Spirit Detective, along with his comrades, and one adventure after another happens, whether it be an investigation or a fighting tournament.













































































































 

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,805
bütün linkler kırık








































































www.meijifansub.com
 

sentenza

Yeni Üye
11 Eyl 2011
1
0
arkadaşlar tüm bölümleri görebileceğimiz yeni link varmı ? 1-23 arası çalışıyor gerisi yok
 
Üst