"Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi" (2010) Türkçe Tümleşik Altyazılı

Subzero

Süper Üye
26 Tem 2010
1,262
15,978
51y4ut.jpg


fu5pa9.jpg
ojnfh3.jpg

nmc4k2.jpg
5oh069.jpg

2rp8xu9.jpg
33o5gzt.jpg

Bir varmış bir yokmuş... Kırmızı Başlıklı Kız'ı, hain Kurt'un elinden kurtarmaya giden Avcı, Kurt'a aşık oluvermiş... Ve işte masal tam bu noktada sapıtmaya başlamış... Nippon Yume Sunar: Peri masallarına farklı bir bakış açısı: OOKAMI-SAN TO SHICHININ NAKAMATACHI

Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi (Ookami-san ve Yedi Arkadaşı)

Tür: Tv Serisi

Bölüm Sayısı: 12

Kategori: Komedi, Romantizm, Aksiyon

Yapımcı Firma: J.C. Staff

Konu: Ookami Ryouko, Otogibana şehrinin en sert kızıdır. O kadar ki erkekler bile ona bulaşmaktan korkmaktadır. Ryouko uzundur, kaslıdır ve belki de şehrin en iyi dövüşçüsüdür. Ortağı Kırmızı Başlıklı Kız Ringo ise onun aksine küçük ve narindir.

Ryouko ve Ringo, Otogi Bankası adındaki kuruluşta çalışmaktadır. Bakmayın kuruluş dediğime, aslında Otogi Bankası öğrencilerin yardım isteklerini yerine getiren bir okul kulübünden başka bir şey değildir.

Ryouko bir gün evine dönerken karşısına garip görünüşlü Morine Ryoushi fırlar. Ryoushi, Ryouko'yu sevdiğini söyler ve çıkma teklif eder. Ama Ryouko bırakın kabul etmeyi aynı sınıfta olmalarına rağmen Ryoushi'yi hatırlamamaktadır bile. Ryoushi garip bir çocuktur. Genelde gözlerden uzak kalmayı seçer. Ama bunun sebebi asosyallik değil ilginç fobisidir. Ryoushi insanların kendisine bakmasından korkmaktadır. Ryouko karşısında korkudan tir tir tireyen bu çocuğu görünce onu ciddiye bile almaz. Ama Ryoushi kararlıdır. Ryouko'ya kendini kanıtlamak için Otogi Bankasına girer ve çeşitli görevlerde ona yardımcı olmaya çalışır.

Seri pek çok parodi ve kelime oyunları barındırıyor. Serinin parodisini yaptığı ana konu sizin de anlayabileceğiniz gibi peri masalları. Öncelikle adından başlarsak "Ookami-san ve Yedi Arkadaşı", "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler"e bir gönderme. Karakterlere gelirsek Ookami'nin kelime anlamı "Büyük Tanrı" olsa da burada daha çok okunuşu önemli. "Okami" kurt demektir. Akai Ringo karakteri ise zaten söylediğim gibi "Kırmızı Başlıklı Kız"ı temsil ediyor. Ayrıca Akai Ringo direkt kelime kelime çevirilirse "Kırmızı Elma" anlamına gelir. Tahmin edebileceğiniz gibi "Pamuk Prenses"teki kırmızı elma. Morine Ryoushi ise soyundan gelen avcılık özellikleri ile hikayedeki "Avcı" karakterini temsil ediyor. Yani büyük üçlü bir arada. Kırmızı Başlıklı Kız, Kurt ve Avcı. Ayrıca serinin her bölümünde farklı bir peri masalıyla dalga geçildiğini görebilirsiniz. (Örnek: 1.Bölüm Sindirella veya diğer adıyla Kül Kedisi)

Çeviri: CgtyKy, Exile Falcon

Kontrol/Düzenleme: Exile Falcon, Hitokiri

Kodlama: Bonjour

DOWNLOAD LİNKLERİ

Bölüm 1: Ookami-san ve Onun Otogi Bankası Dostları



Bölüm 2: Yalancı Ookami-san ve Ryoushi-kun



Bölüm 3: Ookami-san, Kaplumbağa ve Tavşanın Çirkin Savaşına Karışıyor



Bölüm 4: Ookami-san ve Borçlu Otsuu-senpai

 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Eline sağlık arkadaşım bu güzel animeyi buraya taşıdığın için ancak bir önerim olacak. Bu animenin çevirisini yapan grubu ve de alıntı olduğunu da yazarsan daha iyi olurdu ;)
Bu arada arkadaşlar bu adreste ilk 9 bölüm mevcut.
 
Üst