"Witchblade" (2006) DVBRip Türkçe Altyazılı

sanji54

Kıdemli Üye
30 Ocak 2010
207
29
22. yüzyılda, büyük bir felaket bütün dünyayı sarsmıştır, bir çok insan hayatını kaybetmiş ve Dünya’daki nüfus tehlikeli derecede azalmıştır. Masane Amou ve kızı Rihoko şans eseri felaketin tam merkezinden canlı olarak kurtulurlar ancak Masane hafızasını kaybetmiştir.

Aradan 6 sene geçer ve Masane, şimdi 6 yaşında olan Rihoko ile Tokyo’ya yerleşmeye karar verir. Aslında bu bir nevi bahanedir çünkü sosyal servis, Rihoko’ya bakamayacağına inandığı için onu ve Masane’yi ayırmak istemektedir. Sonunda istedikleri olur ve başını belaya sokan Masane, kendisini polis istasyonunda bulur.Ancak gece meydana gelen bir olay Masane’nin kolundan bulunduğu günden beri çıkaramadığı bilekliği harekete geçirir: Witchblde’i.

Dünyayı kontrol edebilecek güçteki Witchblade, taşıyıcı olarak sadece kadınları seçer ve onun gücünün peşinde olanlar vardır. Masane’nin ise tek istediği Riko’yla huzurlu bir hayattır.

Not : Witchblade anime versiyonudur.

25020.jpg


tanıtım videosu


Bölümler (10 - 24) :


















































Alternatif linkler;





























































 
Son düzenleme:

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,679
Dostum bu mükemmel paylaşım için teşekkürler. Yalnız ilk 10 bölümün partlarını yenilemen mümkün mü acaba?:cool:
 
Son düzenleme:

tafamus

Süper Üye
11 Şub 2010
1,869
13,461
nedesemki bilemiyorum fragmanı ortada hiç güzel değil diye hiç bakmamıştım fragmanı izleyince fikrim değişti teşekkür arkadaşım
 

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,679
Dostum Colin eklediğin alternatif linkler maalesef ingilizce altyazılı imiş. Sevgili sanji54 dostun linkleri Türkçe altyazılı ama onun da ilk 10 bölümün partları ölü olduğu için ortada kaldık. Nasıl bir çözüm bulunabilir acaba?:'(
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Harika bir paylaşım ya ben daha önce bir yerden ilk bölümünü indirip seyretmiştim.Burda çizgiromandan tamamen farklı bir konu işleniyor ve bence anime hayranlığımdan mı bilmiyorum ama, bunun konusu daha çok hoşuma gitti.Sanırım hayatında ki olayların, babası ve ortağının katillerinden intikam almaya çalışan genç bayan polis ve 22.y.y. da ki oluşan felaketten kurtulan ve sadece kızı ile huzurlu bir hayat sürmek, bu sebeple kızını korumak ve kendisinden alınmasını engellemek isteyen çaresiz bir anneyi konu alan Witchblade daha bir hoş olmuş sanırım.
Hehe aslında ikiside birbirinden güzel sayılır.Ha bu arada birde mangası varmış bu serinin.
(Manga: Kısaca Japon ezgi ve çizgilerini taşıyan Japon tarzı yer yer renkli, genelde siyah beyaz çizgiromanlardır.Sakın ukalalık yaptığımı sanmayın belki bilmeyen arkadaşlarımız vardır diye yazdım :D )
Mangasında da tamamen ayrı bir konuyu ele alıyor Witchblade.
Budist rahibelerin yanında büyüyen liseli bir genç kız olan Takeru bir gün tapınağa saldıran yaratıklara karşı çaresiz kalması ve imdadına Cadıkılıcı yetişerek, genç kızın hayatını tamamen değiştirmesini konu alıyor.

Ne cadıkılıcıymış be! :p:D 4 yerde yayınlanmış.(sinema,çizgiroman,anime,manga)
Evet benden bu kadar.Umarım faydalı olmuştur.Görüşmek üzere.
ALLAH'A emanet olun :D


Not: Her ne kadar birebir kopyalama yapmasamda anime.gen.tr kaynak edinilmiştir.
 
Son düzenleme:
Üst