21 Kas 2018 #1 altan Yönetici 23 Eyl 2011 3,400 161,577 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. ''Bazı insanlar alçak gönüllüdür. Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür.'' Necip Fazıl Kısakürek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. ''Bazı insanlar alçak gönüllüdür. Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür.'' Necip Fazıl Kısakürek
21 Kas 2018 #2 abolardis Onursal Üye 12 Şub 2011 6,645 25,125 Emek ve katkılarınız için çok teşekkür ederim.Ellerinize emeklerinize sağlık. Renkli Teks gibi fevkaledenin fevkinde eserleriniz için.
Emek ve katkılarınız için çok teşekkür ederim.Ellerinize emeklerinize sağlık. Renkli Teks gibi fevkaledenin fevkinde eserleriniz için.
21 Kas 2018 #3 Shoryuken Yönetici 9 Nis 2013 4,125 22,570 Kamlançu Kapağı gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadım. Zeki abiye, olmadı Güngör abiye bir sorayım, belki onlar biliyordur. Teşekkür ederim üstadım, ellerinize sağlık.
Kapağı gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadım. Zeki abiye, olmadı Güngör abiye bir sorayım, belki onlar biliyordur. Teşekkür ederim üstadım, ellerinize sağlık.