![]() |
#11 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Mart.2016
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
slm,
ilk 14 sayi renkli olarak cizgi dünyasi ceviri gurubu tarafindan cevrildi bende mevcut eger yönetimce sakincasi yoksa yükleyebilirim. saygilar |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Eylül.2011
•Rep Puanı : 1521781
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() slm, ilk 14 sayi renkli olarak cizgi dünyasi ceviri gurubu tarafindan cevrildi bende mevcut eger yönetimce sakincasi yoksa yükleyebilirim. saygilar Başka platformlarda yapılan yayınları ancak orada paylaşan arkadaşın kendisi burada paylaşırsa bu oluyor... Zamanla ilk 14 sayı yapılıp burada paylaşılacak. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
![]()
Şu ana kadarki renkli westleri okunmak üzere indirdim, harika bir iş çıkartmışsınız. Emeğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır.
Sağ olun, var olun.
![]() |
![]() |
#14 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 04.Mart.2019
•Rep Puanı : 40
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Altan Bey, bu kaliteli çeviri ve balonlamalar bir harika.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 01.Şubat.2011
•Rep Puanı : 15015
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu güzel seriyi devam ettirmeniz için her akşam size pozitif enerji gönderiyorum
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 02.Eylül.2016
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
14 e kadar okumuştum bu bana süpriz oldu.tşk ederim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 26.Nisan.2015
•Rep Puanı : 55
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Öncelikle West paylaşımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.Bu seriyi devam ettirmeyi düşünüyor musunuz?Belli bir plan-program dahilinde mi yoksa 36. sayı sonrasının renkli olarak çıkması mı bekleniyor?Şimdiden teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Eylül.2011
•Rep Puanı : 1521781
•Rep Seviyesi :
![]() Öncelikle West paylaşımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.Bu seriyi devam ettirmeyi düşünüyor musunuz?Belli bir plan-program dahilinde mi yoksa 36. sayı sonrasının renkli olarak çıkması mı bekleniyor?Şimdiden teşekkürler Sayın maviturna renkli westler ülkemizde çıkan sayılardan faydalanılarak renkli olarak paylaşılıyordu sayılar ilerledikçe türkçe yayınlanana sayılardaki tercüme yetersizliği ve tercüme yapacak kişi bulmakta zorlanmamız seriyi şimdlik 36. sayıda bekletmek zorunda bıraktı. Devam edebilmek için forum olarak bize İtalyancadan çeviri yapacak yeterli düzeyde dil bilgisi olan forumdaş lazım. Sorun maalesef budur. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 26.Nisan.2015
•Rep Puanı : 55
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tex Renkli Maceralar Serisi Sıralı Listesi (Çeviri ve Balonlama) | daltas | daltas | 127 | 15.Ocak.2023 02:12 |
Yaşlıkurt Balonlama Sıralı Listesi | yaşlıkurt | yaşlıkurt | 61 | 01.Mart.2021 10:02 |
irfaNo Zagor Renkli Balonlama Sıralı Listesi | irfaNO | irfaNo | 4 | 07.Mart.2018 03:20 |
WEST Demirbaş Yayıncılık Sıralı Listeler | caretta | West (Storia del West) | 4 | 17.Ekim.2016 20:24 |
Kral Conan Macera Dizisi Sıralı Listesi (Balonlama) | prospero | prospero | 5 | 15.Mart.2016 22:28 |