Alfa Grafik Serisi 2 - Zorlu İkili: Ölümcül Deney (Renkli)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,302
144,517
zorlukililmcldeney.jpg
zorlukililmcldeney.gif

Alfa yayınlarının yayınlamış olduğu siyah beyaz baskının Almanca versiyonundan renkli olarak yeniden balonlanmıştır.

Serinin 3 renkli kitabı daha var, çevirilmesi veya bizde yayınlanmışsa bulunması durumunda renklilerinin balonlamasını seve seve yaparım.

2013 yılını bilgisayar başında balonlamayla kapatıp 2014'e balonlama yaparken girdim. Yeni bir yıla ne yaparsan bir yıl boyunca o işle uğraşırsın derler bakalım biz başarabilecekmiyiz.

10diepartnerdasultimatum001horz.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,202
38,225
İstanbul
Sevgili gandor08'in işaret ettiği gibi bu maceranın Alfa tarafından yayımlanmış siyah-beyaz hâli vardı elimizde. Hem onu hem de bu çalışmayı açıp aynı anda ikisine birden bakıp ne kadar şanslı ve ayrıcalıklı olduğumuzu düşünüyorum.

Teşekkür ederim, sevgili gandor08.

Not: Tırtıklı I :)

12 Şub 2010
15,002
548,570
Alfa Yayınlarının bu dizisini okumadığım gibi duymuşluğum da yoktu. Hem bir çizgi romanın varlığını öğrenmiş oldum, hem de renkli olarak okumuş oldum. Çok da güzel bir çizgi romanmış.

Sevgili gandor08 in sayısız paylaşımlardan sonra ayrıca balonlama yapması Diyar için büyük kazanç oldu. Bu vesileyle çeviri balonlama ekibi de güçlenmiş oldu. Tebrik ve teşekkür ediyorum.

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,489
27,943
Henüz inmesini bekliyorum.
Büyük boyutlu renkli versiyon için teşekkür ediyorum.