Alfa Grafik Serisi 2 - Zorlu İkili: Ölümcül Deney (Renkli)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,367
141,608
zorlukililmcldeney.jpg
zorlukililmcldeney.gif


Alfa yayınlarının yayınlamış olduğu siyah beyaz baskının Almanca versiyonundan renkli olarak yeniden balonlanmıştır.

Serinin 3 renkli kitabı daha var, çevirilmesi veya bizde yayınlanmışsa bulunması durumunda renklilerinin balonlamasını seve seve yaparım.

2013 yılını bilgisayar başında balonlamayla kapatıp 2014'e balonlama yaparken girdim. Yeni bir yıla ne yaparsan bir yıl boyunca o işle uğraşırsın derler bakalım biz başarabilecekmiyiz.

10diepartnerdasultimatum001horz.jpg



 
Son düzenleme:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,621
İzmir
Yıllar önce Alfa yayınlar grafik dizisinden çıkan bir kitaptı.
Tekrar okumak, hatırlamak ve renklerini görmek harika olacak.
Teşekkürler.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,087
36,748
İstanbul
Sevgili gandor08'in işaret ettiği gibi bu maceranın Alfa tarafından yayımlanmış siyah-beyaz hâli vardı elimizde. Hem onu hem de bu çalışmayı açıp aynı anda ikisine birden bakıp ne kadar şanslı ve ayrıcalıklı olduğumuzu düşünüyorum.

Teşekkür ederim, sevgili gandor08.

Not: Tırtıklı I :)
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
53
72
denizci
Eline sağlık dostum :), ben siyah beyazını okumamıştım, bunu mutlaka okumam lazım :rolleyes:

Yeni yıla balonlama ile girmişsen; artık tüm bir yıl boyunca da, senden bomba balonlamalar gelecek demektir :d

Bence de hep aynı şeyleri yapmamak lazım, hem bize değişiklik açısından hem de forumumuza daha fazla faydalı nasıl oluruz bağlamında; farklılık daima iyi. Ben de mediafire yüklemesini öğrendim demin (Birilerinin baskı ve zulmü ile :mad:), forumda çeviri eksikliği vardı ki bu son aylarda harika bir şekilde kapandı, ben şöyle hesap yapıyorum; forumumuzun zayıf olduğu yönleri nedir? Asıl onlara odaklanabilirsem çok daha faydalı olabilirim diyorum, çeviride ve hatta özellikle İngilizceden tercümede; forumun ihtiyacı artık eskisi kadar kalmadı gibi, tabii devam edeceğim de, başka daha değerli işleri yapsam diyorum, örneğin; yabancı dilde yeni linklerini de kendim üreterek yabancı çizgi romanları forumumuza taşıma işi, ama bunda da; çoğu arkadaşımız zaten yağmur gibi taşıyor ve yine bana hiç mi hiç gerek yok, ancak spesifikler gelirse; o iş çok çok önemli bence işte, yani ulaşılamayanlara ulaşmak, şimdilerde onu kafaya taktım (Asılda uzun zamandır, ama şimdi eylem zamanı :4:), ben kesinlikle sürekli ne bulursam taşımayacağım, zaten zamanım bile yok şu an tatilden faydalanıyorum, ama şimdilik sadece bir kaç gün meidafire’a yükleme antremanı yapacağım onlarla, yani yine sıradan eserlere bir hafta kadar takılacağım yüklemeye alışıncaya kadar, sonrası onları hemen bırakacağım, peki sonrası, işte sonrası karanlık :53:

Tek başına hepsini çevirmem zaten kesinlikle olanaksız, bu yüzden en büyük iş bence ve en çok İngilizce bilen arkadaşlarımız olduğu için; onlara yurtdışında bile hiç basılı İngilizcesi olmayan İtalyan ve İspanyol eserlerin, amatör çevirileri de olsa, İngilizcelerini getirip verebilmek, öncesi bunları ben de çok aradığım için; bunun ciddi sıkıntı olduğunu biliyorum ve başarmak istiyorum, ben de buna çalışacağım 2014 hedefimde, sızma harekatı başladı :cool:

Spy fındıkfındık :Ğ
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,367
141,608
Abi sızma harekatında yardımcı olayım istersen biliyorsun eski askerlerdenim. İstihbaratın bir köşesinde bana da yer ver, ama fumetti, bonelli ve frankofon varsa. Diğerleri zebil gibi, beklemede.

Sıkıntı en çok bonelli ve fumettilerde. İtalyaya giden birilerini bulursam Renkli Zagor siparişi vereceğim, clasiklerin 60 ncı bölümüne geldiler. Ama nette tık yok.

Sen bir kez daha düşün abi, sızma harekatında benim olup olmayacağımı. Saygılar.
 
12 Şub 2010
15,006
543,719
Alfa Yayınlarının bu dizisini okumadığım gibi duymuşluğum da yoktu. Hem bir çizgi romanın varlığını öğrenmiş oldum, hem de renkli olarak okumuş oldum. Çok da güzel bir çizgi romanmış.

Sevgili gandor08 in sayısız paylaşımlardan sonra ayrıca balonlama yapması Diyar için büyük kazanç oldu. Bu vesileyle çeviri balonlama ekibi de güçlenmiş oldu. Tebrik ve teşekkür ediyorum.
 
Üst