ALASKA Orjinal Sıra 56 Çalınan Mücevherler

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,906
71,895
01.jpg
99am6BM.jpg


03.jpg
98.jpg



 

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
995
3,267
Tespit edilemedi
Teşekkürler vefalı. Yeni tanıdım fakat alıştım bu seriye.. Eline sağlık. Sanırım orijinal sıralı gidiyorsun. 56.sayıya gelmeme daha çok var ama mutlaka sıra gelecek. :)
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,039
75,336
hiçbiryerde :)
Fumettiler içinde en gerçekçi,
insanın hallerine dair hikayeleri
Ken Parker'de okuyoruz.
Sağolun üstadım, büyük emekleriniz
için teşekkürler...
 

carson10

Aktif Üye
16 Ara 2012
388
1,153
Bu macerada orta ve güney batının geniş düzlükleri yerine Boston Şehri var.Berardi "Boston-yıllar sonra-" macerası ile iyice polisiye ve sosyal konulara yönelmiş.Ken Parker zaten çok farklı ve kaliteli bir Ç.R. Bazı maceralarında Shakespeare'in eserlerinden bölümler vardı.Bu macerada da Rossini'nin "Evlilik Çeki" operasından bazı bölümler canlandırılmış.Ben Western Ç.R.'da operayı ilk defa gördüm.Berardi'nin kültüründen izler var.Bu macerada, resim karelerinin altına diyalogların yazıldığı yenilikçi anlatımlara da rastlanıyor.Ken Parker öncü ve yenilikçi bir seri.Hâlâ da aşılamadı.Berardi bu macerada okuru sürekli ters köşeye yatırıyor.Tüm dolandırıcılık vakalarında
soyulacak kişiye bir yem atılır.Aslında kurban "çok ve kolay kazanma hırsından" dolayı soyulur.Yıllar önce Sülün Osman, bazı saf(uyanık) vatandaşlara Galata Kulesini, Tramvay'ın işletme hakkını satmış.Neyse, macera peşpeşe şaşırtıcı gelişmelerle sonlanıyor.Eskiden film ve Ç.R'larda sonunda suçlu mutlaka yakalanırdı.Macerada Tex Ritter:"İdealler zamanla kaybolur.Geriye sadece çıkarlar kalır."diyor.Ken ise:"Bu ilkeyi tersine çevirmek de mümkün" diyerek karşılık veriyor.Çok kazanma hırsına yenilmemek ve idealist olmaktan vazgeçmemek gerek tıpkı Ken Parker gibi.Çok güzel düzenlenmiş bu macera için Sağolun Vefalı Üstâd.
 
Üst