Alaska Tay Yayınları 1. Seri Sayı 20 - Chattanoga Yanıyor

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,906
72,078
wv711u.jpg
1zpgke8.jpg


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
98
165
denizci
Bence bu orijinal sıralamadan daha iyi, öbürü parlak; bu aynı kalmış, ben eski; kendi halini çok daha seviyorum, sağol üstadım :)
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
36,766
İstanbul
Zaman ne hızlı geçiyor, değil mi? Forumda mevcut olan sayıyı Kaptan taramış; beş yıl önce. Bu tarama tam beş yıldır hizmet etmiş, pekçok çizgi roman sever bu çalışmayı okumuş, incelemiş. Dile kolay; beş yıl. Biraz duygusala bağlayacağım ama beraber yaşlanıyoruz (yoksa gençleşiyoruz mu demeliydim?). Ne güzel.

Kaptan'ın bu taraması aslında çok güzel. Sadece gâliba biraz çözünürlüğü düşük. Hüseyin Abi biraz daha yüksek çözünürlük içeren yeni bir taramanın konmasının zamanının geldiğini düşünmüş ve iyi de yapmış. Şimdi çok sevdiğim, çok değer verdiğim iki güzel insanın iki ayrı güzel çalışması ile takip edeceğim macerayı. Şanslıyım.

Ken Parker sevdiğim çizgi roman kahramanları sıralamasının zirvelerinde yer alan birkaç isimden bir tanesi. Bu nedenle bu başlıktaki paylaşımlar ayrıca bir kıymetli benim için.

Teşekkürler, Hüseyin Abi. Teşekkürler, Kaptan.
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
141,644
Bir yerlerden başlandığı zaman ne kadar güzel oluyor. Elinde bulunandan daha iyisi geldiğinde de insan daha başka bir zevk alıyor.

Doğal yapımızda da bu var. Hep daha iyisine ulaşmak.

Bu konuda belkide forumda bence çok hassas çalışan insanların başında vefalı üstadım, daltas üstadım, karargah lideri (ismi bende saklı kalsın ama siz anladınız) sarkomser, uzung ya ne bileyim hepimiz bir şeyleri yapmak için habire ugraş veriliyor. Buda çok güzel hareketler bence.

2014 sonunu yaşlansakta nereye geldiğimiz görmek için iple çekiyorum. Sağsak şayet.

Teşekkürler abi, emeğine sağlık.
 
Üst