![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 350976
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bakunin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Metin Gulgez Ajan X Süper Yayınevi Sayı 03 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 04 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 05 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 06 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Melih41 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mizahçizgi alternatif Ajan X Süper Yayınevi Sayı 09 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 10 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sansarselim Ajan X Süper Yayınevi Sayı 12 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gulyabani Ajan X Süper Yayınevi Sayı 14 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 15 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 16 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bakunin Ajan X Süper Yayınevi Sayı 18 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 19 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 20 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ajan X Süper Yayınevi Sayı 22 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 23 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 24 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 25 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 26 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 27 Ajan X Süper Yayınevi Sayı 28 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu direnc11 tarafından (12.Ekim.2019 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: 2. sayı eklendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 28.Mart.2009
•Rep Puanı : 41070
•Rep Seviyesi :
![]()
Ajan-x serisinin toplam sayısı 21 olarak belirtilmiş. Sayıyı biraz daha artırabiliriz. Ekteki 23.fasikülü baz alarak şimdilik 23 yapalım. 23.fasikül yayın tarihi 06-12-1975 fiyat 250 Kuruş.
Konu ozanbaris tarafından (15.Kasım.2014 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Çizgi Roman Ustası Üyelik tarihi: 24.Şubat.2015
•Rep Puanı : 90529
•Rep Seviyesi :
![]()
Üstadım, serileri incelerken denk gelmiştim, baktım ve fotoğrafladım.. Elimde 28. fasikül mevcut.. Ama buraya foto eklemeyi beceremedim (Umarım bir arkadaş bana bu işin nasıl yapıldığını anlatır). Mecburen sitenin Facebook sayfasına giriyorum birkaç foto
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2697659
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili Ozanbarış'ın Ajan X Sıralı Listesini 23. sayıya yükseltmesinden sonra bu kez sayın Hakan Alpin 28. sayıya kadar yükseltti
Yok mu artıran ![]() Şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum dostlara Hep birlikte Harikalar Diyarı Çizgi Diyarı'na |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Çizgi Roman Ustası Üyelik tarihi: 24.Şubat.2015
•Rep Puanı : 90529
•Rep Seviyesi :
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ajan X serisine ait 28. fasikülün kapağını ekte sunuyorum arkadaşlar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1224323
•Rep Seviyesi :
![]()
Polisiye romanlar güzel oluyor, tamamlandığınıda görürüz bu serinin.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|