![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ekim.2009
•Rep Puanı : 110261
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Adem ,
Güzel bir başlangıc olmuş. Başarılı bir ceviri ve devamını merakla bekleyeceğim. Elinize sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 24.Kasım.2011
•Rep Puanı : 90127
•Rep Seviyesi :
![]() Sevgili Adem , Güzel bir başlangıc olmuş. Başarılı bir ceviri ve devamını merakla bekleyeceğim. Elinize sağlık. Sayın timed, seri tamamlanmıştı zaten. Sizi şöyle son sayıya alayım, ordan tüm sayılara ulaşabilirsiniz --> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() |
#13 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 08.Ekim.2009
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
Doug Tennapel adını ilk 1996'da çıkan muhteşem PC oyunu The Neverhood un yaratıcısı olarak duymuştum. O ve ekibinin ortaya çıkardıkları eser günümüze kadar bile yapılmış oyunların içinde en sıradışı, en tuhaf belki en eğlencelisidir. Yaklaşık 20 yıldır Terry S Taylor'un bu oyun için yazdığı müziklerini dinler dururum. Tesadüfen şu anda bu kitabı görünce, ustanın çizgi-roman konusunda epey çalışmaları olduğunu anladım. Zaten birkaç sayfaya bakınca yıllar önce yaptıkları o oyunun görsel tekniği ve temasının izlerini görmek beni çok heyecanlandırdı
![]() Paylaşımınıza, sabrınıza ve emeklerinize çok teşekkür ederim sayın Adem.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|