![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ocak.2010
•Rep Puanı : 90436
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kainatın en güçlü adamı He-Man, yani nam-ı diğer Prens Adam'ın sülale ağacından izleyicinin ya da okurun karşısına çıkan her türlü mahlükata, haşerata ve bakliyata kadar; seksenli yıllarda yıldızı en parlak aksiyon yıldızlarından, adamın bir tam bir bölü ikisi Dolph Lundgren'in boy gösterdiği He-Man filminden, İtalya ve Alman basımı çizgi romanlara kadar her türlü bilgiyi içeren He-Man ansiklopedisi huzurlarınızda! Çizimlere bayılacaksınız!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seksenli yıllar ve adamın bir tam bir bölü ikisi demişken; bu başlığı Değerli Dostum Baltimora'ya armağan ediyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
LE BOIS DES VIERGES (Jean Dufaux & Beatrice Tellier) - Paylaşıldı NAMELESS (Grant Morrison & Chris Burnham) - Paylaşıldı PREDATORS - Strangers In A Strange Land (FILM SEQUEL) 26 sayfa - Paylaşıldı CARTHAGO (Christophe Bec, Eric Henninot & Milan Jovanovic) 580 sayfa - Çevriliyor THE MASK OF A THOUSAND TEARS (David Chauvel & Roberto Ali) 64 sayfa - Çevrilecek CARTHAGO ADVENTURES (Christophe Bec & Alexsa Gajic) 290 sayfa - Çevrilecek SHI (Benoit Zidrou & José Homs) 240 sayfa - Çevrilecek |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 733251
•Rep Seviyesi :
![]()
Fevkalade bir paylaşım.
Çok teşekkürler dostum.
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Eylül.2009
•Rep Puanı : 65010
•Rep Seviyesi :
![]() Gölgelerin gücü adına !!!!
Teşekkürler |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ocak.2010
•Rep Puanı : 90436
•Rep Seviyesi :
![]()
LE BOIS DES VIERGES (Jean Dufaux & Beatrice Tellier) - Paylaşıldı NAMELESS (Grant Morrison & Chris Burnham) - Paylaşıldı PREDATORS - Strangers In A Strange Land (FILM SEQUEL) 26 sayfa - Paylaşıldı CARTHAGO (Christophe Bec, Eric Henninot & Milan Jovanovic) 580 sayfa - Çevriliyor THE MASK OF A THOUSAND TEARS (David Chauvel & Roberto Ali) 64 sayfa - Çevrilecek CARTHAGO ADVENTURES (Christophe Bec & Alexsa Gajic) 290 sayfa - Çevrilecek SHI (Benoit Zidrou & José Homs) 240 sayfa - Çevrilecek |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 219257
•Rep Seviyesi :
![]() Seksenli yıllar ve adamın bir tam bir bölü ikisi demişken; bu başlığı Değerli Dostum Baltimora'ya armağan ediyorum. Bu güzel armağanın için çok teşekkür ederim Sevgili dostum. İyi ki varsın! ![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
dolph lundgren, eternia, grayskull, he-man |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|