Phil Collins - In the air tonight (Miami Vice Soundtrack)

Leon

Kıdemli Üye
4 Nis 2012
50
121
hqdefault.jpg


Genesis - In The Air Tonight​
Genesis grubunun ''sir'' ünvanlı popun kralı ünvanını almış solisti olan Phil Collins'in muhteşem sesinden In The Air Tonight ''Bu Gecenin Havasında'' adlı parça ile Take Me Home adlı parçayı sizlere takdim ederim..

In The Air Tonight, Another In Paradise, Take Me Home başlı başına hit olan parçalarındadır..

Phil Collins'in ilk evliliğinin çöküş dönemlerine denk gelen şarkının konusunda Phil Collins'in karmaşık duyguları ve gerçekte tanık olduğu bir olayın sorumlusu olan kişi ile yüzleşmesini anlatır..

Bu şarkıyı Kanun Namına(Miami Vice) adlı 80'lerin efsanevi polisiye dizinin 1.bölümünde Sonny Crockett & Ricardo Tubbs'ın Kolombiya uyuşturucu kartellerinin baron'u Esteban Calderone ile yüzleşmesini ve intikamının anlatıldığı sahnede de duyabiliriz..

Esteban Calderone Ricardo Tubbs'ın ağabeyi Rafael Tubbs'ı New York'da görev sırasında deşifre ederek öldürtmüş,Sonny Crockett'in ise Ricardo ile tanışmadan önceki ortağı Eddie Rivera'yı Corky Fawler adındaki uyuşturucu satıcısı ile birlikte Sonny ile Eddie'nin Corky'nin arkasındaki gücü (Calderone'u) öğrenmek istemesi sebebi ile uyuşturucuların bulunduğu arabanın bagajına c4 koyarak Eddie'yi öldürmesi sebebiyle alınacak olan intikam bölümünün sahnesinde çalar..

Resmi Sayfası:

Genesis grubu:
Phil Collins -
Peter Gabriel
Tony Banks
Anthony Phillips
Mike Rutherford
Chris Stewart
John Silver
John Mayhew
Mick Barnard
Steve Hackett
Ray Wilson
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
Leon, sayenizde Miami Vice ile ilgili tüm parçaları dinlemiş olduk..

B güzel sunum ve paylaşım için teşekkürler..
 
Son düzenleme:
Üst