![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() 80'lerden bu yana şarkılarını bıkmadan dinlediğim, dönemin en sağlam synthpop gruplarındandır.. O yıllarda, elime geçen karışık bir kasette; arka fonda "You're My Woman" çalarken sunum yapan DJ'in hafiften kahkaha atarak onları; "Blue, blue, blue... Bad Boys Blue!.." şeklinde takdim etmesi çok hoşuma gitmiştir.. O kaseti nerelerde kaybettim bilemiyorum ama ne zaman "You're A Woman"ı dinlesem aklıma o etkileyici sunum gelir.. En beğendiğim parçaları; "You're A Woman", "I Wanna Hear Your Heartbeat", "Gimme Gimme Your Lovin'", "Pretty Young Girl", "A World Without You", "A Train To Nowhere" ve "Blue Moon" sayılabilir... Sonuç olarak; yaptıkları müzik, giyim, kuşam ve kendilerine özgü hareketleriyle 80ler ruhunu en iyi yansıtan müzik gruplarından biriydi Bad Boys Blue...
![]() Konu Baltimora tarafından (21.Eylül.2019 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Font değişikliği.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() BAD BOYS BLUE Grubun listelerdeki performansına bakılacak olunursa kuruldukları yıl yayınlanan ilk 45likleri L.O.V.E In My Car başarı kazanamamış; buna karşın ikinci 45'likleri You're A Woman büyük sükse yapmış ve 10 Avrupa ülkesinde ilk 10'a girmiştir. Ayrıca grup özellikle Doğu Avrupa, Rusya ve Ukrayna'da çok başarılı olmuş, buna karşın İngiltere'de başarı gelmemiş ve sadece Save Your Love ile ABD'de listelere girilmiştir. Grubun diskografisi aşağıdadır. 19 Ocak 2008'de ani bir kalp krizi sonucu, grubun ilk solisti olan Trevor Taylor 51 yaşında Köln'de vefat etti. Hayranları henüz bu üzüntüye alışmamışken 21 Temmuz 2009'da ise Andrew Thomas Köln'de hayata gözlerini yumdu. Geride kalan son Bad Boys Blue üyesi olan John McLnerrey ısrarla konserlere devam etmektedir. Albümler
Single
Derlemeler
Kaynak:: Wikipedia
![]() Konu Baltimora tarafından (04.Eylül.2019 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]() Modern Talking'e alternatif olarak kurulan grubun çıkış parçası sizlerle..
Parçanın özellikle giriş kısmı enfestir.. Keyifli seyirler.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() Konu Baltimora tarafından (21.Eylül.2019 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]()
86 yada 87 de ülkemize İzmir Atatürk stadyumuna Afrika,daki açlar yararına verilen bir konser için gelmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam tarihi..
o zamanlarda gerçekten yüksek popularite yakalamışlardı.. beğenerek dinlerdim ama dediğiniz gibi klipler rezaletti ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]() 86 yada 87 de ülkemize İzmir Atatürk stadyumuna Afrika,daki açlar yararına verilen bir konser için gelmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam tarihi.. o zamanlarda gerçekten yüksek popularite yakalamışlardı.. beğenerek dinlerdim ama dediğiniz gibi klipler rezaletti ![]() Tebrikler!.. Çok güzel bir hatırlatmada bulundunuz. 9 Eylül 1986'da düzenlenen bu önemli etkinlikte; Bad Boys Blue'nun yanısıra dönemin diğer popüler isimlerinden Sandra, C.C Catch, Ricchi Poveri, Iva Zanicchi, Mazhar-Fuat- Özkan(MFÖ), Grup Gündoğarken ve Rıza Silahlıpoda da yer almıştır. Dev konseri stadyumdan 50 bini aşkın, televizyondan ise kişi 50 milyonu aşkın kişi izlemiştir. Bu konserle ilgili görüntüleri netten bulabilirsiniz. ![]()
![]() Konu Baltimora tarafından (10.Haziran.2014 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]()
Evet konserdeydim ben de!
![]() Ama şunu söylemek isterim: O zamanın ortalığı yıkan ünlüleri şarkılarını söyledi. Evet stadyum biletli 50 000 kişinin haricinde, biletsizlerle beraber 80 binin üzerinde insanla doluydu. Hepsini alkışladılar ama... Mazhar Fuat Özkan çıkıpta "Güllerin içinden"'i söylediğinde abartmıyorum ortalık resmen yıkıldı.. ![]() Eh.. "Hey gidi gençlik!!.." diyelim.. ![]() Konu Baltimora tarafından (13.Nisan.2013 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]() Evet konserdeydim ben de! ![]() Ama şunu söylemek isterim: O zamanın ortalığı yıkan ünlüleri şarkılarını söyledi. Evet stadyum biletli 50 000 kişinin haricinde, biletsizlerle beraber 80 binin üzerinde insanla doluydu. Hepsini alkışladılar ama... Mazhar Fuat Özkan çıkıpta "Güllerin içinden"'i söylediğinde abartmıyorum ortalık resmen yıkıldı.. ![]() Eh.. "Hey gidi gençlik!!.." diyelim.. ![]() Bu yazdıklarınızı okuyunca, insan kendi kendine; "Keşke o zamanlar çocuk olmasaydım!" demekten alamıyor.. Bizlerle bu güzel bilgileri paylaştığınız için teşekkürler..
![]() Konu Baltimora tarafından (10.Haziran.2014 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() |
#9 |
•Rep Seviyesi :
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Pretty young girl";
zamanında TRT 3'de "You're a woman" ile beraber en çok çalan Bad Boys Blue parçasıydı. Kanımca; söyleyişinin oldukça basit oluşu bu şarkıyı daha da popüler yapmıştır.. Bu unutulmaz paylaşım için teşekkürler sevgili İskenderunlu..
![]() Konu Baltimora tarafından (10.Haziran.2014 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Seviyesi :
![]() Açık ara en beğendiğim Bad Boys Blue parçası sizlerle..
Bu arada şarkının bir kaç yerinde Mustafa Sandal'ın "Onun arabası var" parçasının melodisi geçiyor.. Bu şarkı 1986'da, Mustafa Sandal'ınki ise 1995'de çıktığına göre, sanırım Musti; Bad Boys Blue'dan ilham almış o güzel eserine.. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() Konu Baltimora tarafından (21.Eylül.2019 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
a train to nowhere, a world without you, andrew thomas, bad boys blue, blue moon, gimme gimme your lovin', john mclnerrey, pretty young girl, trevor taylor, you're my woman |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sabrina Salerno - Boys Boys Boys (1987) | Baltimora | 80s / Yabancı Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 8 | 08.Eylül.2019 17:50 |
The Boys / Çocuklar (sayı 03) | SenSei | SenSei'den Devam Eden Çeviriler | 8 | 14.Temmuz.2017 18:07 |
The Boys | Krom! | SenSei'den Çeviri İstekleriniz | 3 | 31.Temmuz.2016 14:14 |
O'Boys (FR) | gandor08 | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 1 | 30.Kasım.2014 20:38 |