![]() |
#41 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]()
Liste için çok teşekkürler sevgili Baltimora... O yılların sanatçıları
ve müzikleri olağanüstü idi... Müzik ve sinema anlamında yaratıcılığın muazzam olduğu bir dönemde gençliğimizi (teenage) yaşadık... Bu anlamda çok şanslıydık... Müsaadenizle ilk aklıma gelen birkaç şarkı ile katkı yapmak istiyorum... Hall & Oates - Maneater Phil Collins - You can't hurry love Toto - Africa Nena - 99 luftballons Dexys Midnight Runners - Come On Eileen Billy Ocean - Caribbean Queen Yazoo - Don't go Men at Work _ Down under The Cars - Drive Sade - Smooth Operator Peter Gabriel - Sledgehammer Paul Simon - You Can Call Me Al |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#42 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Üstad bunların linkini tek kalemde verirsen araba için güzel olur sanıyorum.Daha doğrusu linkleri verirsen.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#43 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 08.Ekim.2009
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
benim iş bilgisayarımdaki toplama da şöyle :
![]() bir kısmı sanatçıların/grupların albümlerinden, bir kısmı toplama mp3 albümlerden, bir kısmı da youtube'dan çevrilmiş mp3'lerden oluşuyor. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#44 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
![]()
80 li yılların müzik kalitesi efsanedir.Halen en çok dinlediğim şarkılar o dönemlere aittir.Oscar HARRİS , Sandy POSEY ve diğerleri.Unutulmaz efsane şarkılara imzalar attılar.
Çok güzel bir liste olmuş çok teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#45 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
![]() Liste için çok teşekkürler sevgili Baltimora... O yılların sanatçıları ve müzikleri olağanüstü idi... Müzik ve sinema anlamında yaratıcılığın muazzam olduğu bir dönemde gençliğimizi (teenage) yaşadık... Bu anlamda çok şanslıydık... Müsaadenizle ilk aklıma gelen birkaç şarkı ile katkı yapmak istiyorum... Hall & Oates - Maneater Phil Collins - You can't hurry love Toto - Africa Nena - 99 luftballons Dexys Midnight Runners - Come On Eileen Billy Ocean - Caribbean Queen Yazoo - Don't go Men at Work _ Down under The Cars - Drive Sade - Smooth Operator Peter Gabriel - Sledgehammer Paul Simon - You Can Call Me Al Rica ederim sevgili kadirnip. Kesinlikle haklısınız, müzik tarihinin en üretken dönemlerinden biriydi, özellikle de benim sevdiğim elektronik müziğin tavan yaptığı bir dönemdi. Listeye yaptığınız şarkılar harika! Onları da es geçmemem lazımdı ama o kadar çok kaliteli parça var ki insan gözden kaçırmadan edemiyor.. ![]() Üstad bunların linkini tek kalemde verirsen araba için güzel olur sanıyorum.Daha doğrusu linkleri verirsen. Değerli büyüğüm bu parçalar ben de mp3 olarak var ve nasıl link veririm bilmiyorum doğrusu.. Bir upload sitesine yüklemekten mi bahsediyorsunuz? benim iş bilgisayarımdaki toplama da şöyle : Bir kısmı sanatçıların/grupların albümlerinden, bir kısmı toplama mp3 albümlerden, bir kısmı da youtube'dan çevrilmiş mp3'lerden oluşuyor. Liste tek kelime ile harika zira sizinle müzik zevkimiz birebir uyuşuyor. Bu listedeki şarkıların tamamı benim de bilgisayarımda mevcut.. Paylaşım için teşekkürler sevgili sekonme.. 80 li yılların müzik kalitesi efsanedir. Halen en çok dinlediğim şarkılar o dönemlere aittir. Oscar HARRİS, Sandy POSEY ve diğerleri. Unutulmaz efsane şarkılara imzalar attılar. Çok güzel bir liste olmuş çok teşekkür ederim. Rica ederim üstadım. Sizden bunları duymak büyük onur..
![]() Konu Baltimora tarafından (01.Kasım.2018 Saat 08:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
80'ler, disko müzik, dış kaynaklı müzik, pop müzik, seksenler, seksenlerde, yabancı, yabancı şarkılar |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seksenlerde en beğendiğiniz çizgifilmler... | Baltimora | 80s / Çizgi Diziler ve Çizgi Filmler Forumu | 57 | 22.Haziran.2021 11:18 |
80lerde en çok beğendiğiniz 10 futbolcu.. (Yerli-Yabancı) | Baltimora | 80s / Spor ve Sporcular Forumu | 5 | 16.Mart.2019 20:44 |
Seksenlerde en beğendiğiniz dizi filmler... | Baltimora | 80s / Yabancı Diziler, Filmler ve TV Programları Forumu | 22 | 12.Aralık.2017 22:09 |
En Beğendiğiniz Kostümler (Görünüşler) | Shevarash | Anketler & Oylamalar | 9 | 08.Eylül.2012 18:37 |