![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 229257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Şeri şeri leydi" derdim; rahmetli babam "kaybol len!" derdi.. Ne günlerdi bee.. Öncelikle merhum babana Allah'tan rahmet diliyorum sevgili Büyük Beyaz.. Biz de o zamanlar bu şarkıyı ; "Cheri cheri leydi, kedi eti yeedi!.." diyerek aranje etmiştik.. Hakikaten "ne günlerdi beee!.." dedirtecek dönemlerdi 80ler..
![]() Konu Baltimora tarafından (09.Haziran.2014 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 13.Aralık.2009
•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
![]()
Thomas'ın karısı Nora'ya oldum olası uyuz olurdum; kolyesine de tabi ki... Kadının kıskançlıkları ve Thomasın kılıbıklığı yüzünden grup kaç kez ayrılma tehlikesi geçirdi ve en nihayetinde o da dayanamadı ve boşandı..
![]()
Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacak F♥E♥N♥E♥R♥B♥A♥H♥Ç♥E♥ ![]() Konu Baltimora tarafından (09.Haziran.2014 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
•Rep Seviyesi :
![]() Thomas'ın karısı Nora'ya oldum olası uyuz olurdum; kolyesine de tabi ki... Kadının kıskançlıkları ve Thomasın kılıbıklığı yüzünden grup kaç kez ayrılma tehlikesi geçirdi ve en nihayetinde o da dayanamadı ve boşandı.. ![]() Al benden de o kadar.. Nora'nın yerli yersiz kıskançlıkları ve sınır tanımayan kaprisleri yüzünden Thomas az zor durumda kalmamıştır. Hele ki, grup ne zaman konser verecek olsa, illa her konser öncesi bir gerginlik yaratırdı.. Bir konserde M.T hayranları NORA'nın oturduğu bölümü sandalye yağmuruna tutmuştu.. İyi oldu da boşandı adam depresyona girip, kafayı yemeden.. ![]()
![]() Konu Baltimora tarafından (09.Haziran.2014 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 27.Nisan.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba. Modern Talking'i süper tanıtmışsınız. Tebrikler ve de teşekkürler...
![]() Konu Baltimora tarafından (03.Mayıs.2010 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
•Rep Seviyesi :
![]() Merhaba. Modern Talking'i süper tanıtmışsınız. Tebrikler ve de teşekkürler... ![]() Sağolun sevgili birdy101.. Biz sadece; Sezar'ın hakkını Sezar'a verdik.. ![]() Modern Talking gibi bir grup bir daha gelmez... O zaman bize düşen de, yeni nesile bunları aktarmak olmalıdır, diye düşünüyoruz..
![]() Konu Baltimora tarafından (09.Haziran.2014 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 27.Nisan.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() Sağolun sevgili birdy101.. Biz sadece; Sezar'ın hakkını Sezar'a verdik.. ![]() Modern Talking gibi bir grup bir daha gelmez... O zaman bize düşen de, yeni nesile bunları aktarmak olmalıdır, diye düşünüyoruz.. Evet, aynen dediklerinize katılıyorum. Tekrardan teşekkürler.. Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 74533
•Rep Seviyesi :
![]() Modern Talking - You're my heart, you're my soul (1985) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Konu Baltimora tarafından (13.Kasım.2017 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kırık link yenilendi.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
•Rep Seviyesi :
![]() Modern Talking - Brother Louie (1986)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu Baltimora tarafından (21.Haziran.2017 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kırık link yenilendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
•Rep Seviyesi :
![]() "Şeri şeri leydi" derdim; rahmetli babam "kaybol len!" derdi.. Ne günlerdi bee.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Baltimora tarafından (13.Kasım.2017 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 15.Eylül.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Muhteşem bir çalışma olmuş...
Eline sağlık Osman... Benim de ilk aldığım albümdür. İstanbul'a gittiğimde Bağdat caddesinden almıştım. Yıl 1986... 17 dergisi vardı o zamanlar ve Cheri Cheri Lady parçasının sözlerini bulmuştum. Ready for romance albümünden Cheri Cheri Lady , Brother louie, sonra Altlantis is calling, Geronimo's Cadillac daha neler neler... Hakikaten süper bir gruptu ve inanılmaz parçalar seslendiriyorlardı.. Konu Baltimora tarafından (09.Haziran.2014 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Modern Diş Çekme Yöntemi | İskenderunlu | Resimler | 13 | 29.Ağustos.2013 00:49 |