![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Devasa uzay gemileriyle, yabancı evrenlerden dünyamıza kötü niyetle gelen yaratıklarla, az sayıdaki insanın dünyamızın işgaline karşı verdiği özgürlük mücadelesini konu alan güzel bir bilimkurgu dizisiydi. Bunlar dışarıdan insan gibi gözükse de aslında hepsi birer sürüngenvari canlılardı. Fare, örümcek vs hayvanları hapur hupur yerlerdi.. Kendilerini dost olarak tanıtıp, yaşamlarını sürdürebilmek için dünyadaki bazı kimyasal maddelere ihtiyaçları olduğunu ve bunların karşılığında bir çok konuda (örneğin kanser tedavisi) insanlara yardım edeceklerini söyleyerek işbirliği teklifinde bulunmuşlardı. Ancak cesur bir gazetecinin, ziyaretçilerin ana gemisine sızarak gizli bazı bilgileri ele geçirip, kamerasıyla gerçek yüzlerine ait görüntüleri çekmesiyle maskeleri düşmüş; asıl amaçlarının Dünya’daki suyun tamamını ele geçirerek, insanların bir kısmının beyinlerini yıkayarak kendi askerleri haline dönüştürmek, geri kalanı da yiyecek maddesi olarak kullanmak olduğunun farkına varmışlardı. Dünya için verilen bu bağımsızlık mücadelesinde ziyaretçiler üstün teknolojilerine rağmen, insanoğlunun aklına mağlup olmuşlardı.. ![]()
![]() Konu Baltimora tarafından (14.Kasım.2017 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Meşhur "fare yeme" sahnesiyle hafızalarımıza kazınmış, ziyaretçilerin kötü kalpli lideri Diana.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() Konu Baltimora tarafından (14.Kasım.2017 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Dizinin introsu ve ufak bir bölümü... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() Konu Baltimora tarafından (14.Kasım.2017 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 15.Haziran.2012
•Rep Puanı : 1469
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bir zamanlar video kasetlerin moda olduğu dönemlerde video kasetler havalarda uçuşurken cuma günleri elinde iki bavul ve büyük naylon torbalarla kaset getiren biri vardı iş yerine. O zamanlar tanıştım bu diziyle ve müptelası olduk ailece. Rahmetli babam özellikle. Daha cuma akşamından iki kaseti seyrederdik. Sağolun sayın Baltimora, 1985-1986 yıllarını yaşattınız bana...
Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]() Bir zamanlar video kasetlerin moda olduğu dönemlerde video kasetler havalarda uçuşurken cuma günleri elinde iki bavul ve büyük naylon torbalarla kaset getiren biri vardı iş yerine. O zamanlar tanıştım bu diziyle ve müptelası olduk ailece. Rahmetli babam özellikle. Daha cuma akşamından iki kaseti seyrederdik. Sağolun sayın Baltimora, 1985-1986 yıllarını yaşattınız bana... Rica ederim sevgili Haşim abi, sizlere bir nebze de olsa nostaljik duygu tattırabildiysem ne mutlu bana.. Bu arada merhum babanıza da buradan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun..
![]() Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 15.Haziran.2012
•Rep Puanı : 1469
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Allah razı olsun. Tüm kaybettiklerimizin mekanı cennet olsun.
Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 30.Mayıs.2011
•Rep Puanı : 5016
•Rep Seviyesi :
![]() Nette yaptığım araştırmalarda maalesef bu diziyi izleme şansımız yok. Ancak DVD'sini alıp izleyebilirsiniz. Ama 2009 versiyonunu internette bir çok yerde bulabilirsiniz. Bence yeni versiyonu da oldukça başarılı.. Yazıyı okuduğum günden beri arıyorum, bu gün bulabildim. 2 sene önce tamamını bulmuş ve tekrar izlemiştim bu diziyi, ancak izlediğim siteyi tekrar bulamadım, sanırım o da yasaklanan siteler arasına girdi. Sanırım bütün bölümleri yok, detaylı bakmadım ama umarım işine yarar.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Diğerinde link yazmayı unutmuşum ![]() Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
•Rep Seviyesi :
![]() Yazıyı okuduğum günden beri arıyorum, bu gün bulabildim. 2 sene önce tamamını bulmuş ve tekrar izlemiştim bu diziyi, ancak izlediğim siteyi tekrar bulamadım, sanırım o da yasaklanan siteler arasına girdi. Sanırım bütün bölümleri yok, detaylı bakmadım ama umarım işine yarar.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Diğerinde link yazmayı unutmuşum ![]() Paylaşım için teşekkürler. En kısa sürede mevcut bölümleri izleyeceğim. ![]() Böyle güzel paylaşımların devamının gelmesini temenni ederim. Sevgi ve saygı ile..
![]() Konu Baltimora tarafından (01.Ekim.2013 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 30.Mayıs.2011
•Rep Puanı : 5016
•Rep Seviyesi :
![]() Paylaşım için teşekkürler. En kısa sürede mevcut bölümleri izleyeceğim. ![]() Böyle güzel paylaşımların devamının gelmesini temenni ederim. Sevgi ve saygı ile.. Rica ederim, bu diyara bir katkım olabildiyse en sonunda ne mutlu bana. ![]() Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Batman Bando Dizisi 06 | f.erince | Batman Gelişim Bando Dizisi | 8 | 13.Eylül.2012 18:28 |
Seksenler Dizisi | bortecinefb | Sizlere İlginç Gelenler | 6 | 01.Şubat.2012 14:47 |
Batman Bando Dizisi 08 | f.erince | Batman Gelişim Bando Dizisi | 5 | 24.Ocak.2012 02:02 |
Rodeo Albümler Dizisi | Canallies | Genel Duyurular | 0 | 17.Aralık.2011 18:06 |