Ziyaretçiler (V-The Visitors) dizisi..

Ziyaretçiler (V-The Visitors) dizisi..

80s / Yabancı Diziler, Filmler ve TV Programları Forumu

Like Tree57Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 01.Ekim.2013, 21:24   #11
Yönetici

Baltimora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
Baltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond repute
Alıntı: akim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rica ederim, bu diyara bir katkım olabildiyse en sonunda ne mutlu bana.

İster karınca kararınca, ister dünyalar kadar olsun; burada mühim olan güzel bir şeyleri paylaşmaktır.

Tekrardan teşekkür ederim..
akim ve hggurak bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (17.Haziran.2014 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir.
Baltimora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 03.Ekim.2013, 21:06   #12
Onursal Üye

Lami Tiryaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 103843
•Rep Seviyesi :
Lami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond reputeLami Tiryaki has a reputation beyond repute
Klasik dizide Diana'yı oynayan Jane Badler, yeni versiyonda da dizide yeralmıştı. Yeni versiyondaki lider olan soğuk hatun da fena değildi ama Diana başkaydı tabii.

Bir Çanakkale gezim sırasında dinlenme tesislerinden birinde 4 VCD'lik bir kolaja rastlamıştım. Dizinin ilginç hikayelerini biraraya getirip 4 küsur saatlik bir özet yapmışlar. Üstelik seslendirmeler de sanki TRT'nin seslendirmesi gibi geldi bana.

Selamlar
Lami Tiryaki
Baltimora, Shoryuken ve hggurak bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (14.Kasım.2017 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.
Lami Tiryaki isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Ekim.2015, 00:56   #13
Onursal Üye
Çeviri Balonlama
Yönetici

hggurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 320904
•Rep Seviyesi :
hggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond repute
Eskilerin muhabbeti bile bir başka tatlı oluyor...
Geçmişi bunca andığıma ve özlemini çektiğime göre iyiden iyiye yaşlandım herhalde...
Konuyu açan, yorum yapan tüm dostlara teşekkür ederim...
Hastaya ilaç gibi geldi doğrusu...
Baltimora bunu beğendi.
hggurak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Ekim.2015, 01:13   #14

palio68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 992891
•Rep Seviyesi :
palio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond reputepalio68 has a reputation beyond repute
Alıntı: Lami Tiryaki´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir Çanakkale gezim sırasında dinlenme tesislerinden birinde 4 VCD'lik bir kolaja rastlamıştım. Dizinin ilginç hikayelerini biraraya getirip 4 küsur saatlik bir özet yapmışlar. Üstelik seslendirmeler de sanki TRT'nin seslendirmesi gibi geldi bana.

Selamlar
Lami Tiryaki

Cumartesi gecesi seyretmek için bekler dururdum. Zamanımız video kasetlerin vakti olduğundan tüm bölümlerini kasetlere almış daha sonrasında tekrar tekrar seyretmenin keyfini çıkartım. Lami üstadımızın bahsettiği VCD kısmını gördüğüm zaman almıştım fakat Tv ekranlarındaki dizinin tadını hiç vermedi.
Baltimora, Colinmccay ve hggurak bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlardaki kaymalar düzeltildi..
palio68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Ekim.2015, 02:14   #15
Onursal Üye

serdary67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
serdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond repute
Osman bey sen tam bir nostalji adamısın ama her hatırladığın ve hatırlattığın güzellik kadar hayatın da güzel olsun.
Baltimora ve hggurak bunu beğendi.
serdary67 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Ekim.2015, 13:13   #16
Yönetici

•Rep Seviyesi :
Baltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond repute
Alıntı: serdary67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Osman bey sen tam bir nostalji adamısın ama her hatırladığın ve hatırlattığın güzellik kadar hayatın da güzel olsun.

Çok teşekkürler değerli büyüğüm; hayat bunları sizlerle paylaştıkça daha da güzel geliyor bana.. Sevgi ve saygılarımla...

Baltimora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ocak.2017, 16:01   #17
Yönetici

•Rep Seviyesi :
Ziyaretçiler dizisinin bir bölümünü aşağıdaki linkten Türkçe olarak izleyebilirsiniz.

Paylaşımda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
oktay_izm ve jeriko67 bunu beğendi.

Alt 09.Mart.2022, 11:41   #18
Kıdemli Üye

Borarenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
Borarenan is on a distinguished road
Icon14
Ben bu diziyi ilkokul çağlarımda izlemiştim. Hayal meyal hatırlıyorum. Karakterlerin yüzlerini, tek bir sahnesini bile hatırlamıyorum. Ama hatırladığım şey, etkileyici bir dizi olmasıydı. O yıllarda çocuk kafayla bir ara kendi kendime demiştim ki, acaba annem, babam, akrabalarım, arkadaşlarım falan da bu uzaylılardan mı. Bana oyun mu oynanıyor...

Bu türü sevenler John Carpenter'ın yönettiği şu filme de göz atsınlar. Kısmen benzer bir konu. 1988 - They Live (Yaşıyorlar)

Baltimora bunu beğendi.
Borarenan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 09.Mart.2022, 12:26   #19
Yönetici

•Rep Seviyesi :
Alıntı: Borarenan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu türü sevenler John Carpenter'ın yönettiği şu filme de göz atsınlar. Kısmen benzer bir konu. 1988 - They Live (Yaşıyorlar)

Çok güzel bir benzetme yapmışsınızdır. Aslında dizi olarak yayınlansa çok daha iyi olurdu. Filmi defalarca izlesem de her seferinde ayrı bir keyif alıyorum zira izledikçe salt bir bilimkurgu filmi olmadığını, alt metinleri okuyarak ta o yıllardan günümüz dünyasına bir takım önemli mesajlar verdiğini çok daha iyi kavrıyorum.
Borarenan bunu beğendi.

Alt 09.Mart.2022, 12:32   #20
Kıdemli Üye

Borarenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
Borarenan is on a distinguished road
O filmi oturup ifşa etmeye kalksam, inanın sayfalarca ifşa yazısı çıkar ortaya. Uzaylı Reptilian, Annunaki, mavi kan ırklarının insan formuna dönüşüp dünyanın efendileri olmaya çalıştıkları mı dersiniz (bu teori uydurmadır, gizli örgütlerin kendi kandırmacasıdır), duvarlardaki afişlere, ambalajlara, sokak levhalarına, kitap-film kapaklarına vb. sayısız yere subliminal mesajlar eklenmesi mi dersiniz... Bunun gibi bir sürü ifşalık şey var. Ve hepsi olmasa da bazısı günümüzde bile yaşanan entrikalarla örtüşüyor evet. Örneğin o hemen her yere subliminal mesajlar eklenme olayı. O filmi normal bir izleyici çok anlayamaz aslında. Komplo teorileri, gizli gerçekler, ezoterik konular, kodlamalar, ifşalar vb. konularda bilgileri olanlar tam anlayabilirler. Ama sinematik açıdan güzel filmdir.
Baltimora bunu beğendi.
Borarenan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil