![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Rica ederim, bu diyara bir katkım olabildiyse en sonunda ne mutlu bana. ![]() İster karınca kararınca, ister dünyalar kadar olsun; burada mühim olan güzel bir şeyleri paylaşmaktır. Tekrardan teşekkür ederim..
![]() Konu Baltimora tarafından (17.Haziran.2014 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 21.Nisan.2009
•Rep Puanı : 103843
•Rep Seviyesi :
![]() Klasik dizide Diana'yı oynayan Jane Badler, yeni versiyonda da dizide yeralmıştı. Yeni versiyondaki lider olan soğuk hatun da fena değildi ama Diana başkaydı tabii.
Bir Çanakkale gezim sırasında dinlenme tesislerinden birinde 4 VCD'lik bir kolaja rastlamıştım. Dizinin ilginç hikayelerini biraraya getirip 4 küsur saatlik bir özet yapmışlar. Üstelik seslendirmeler de sanki TRT'nin seslendirmesi gibi geldi bana. ![]() Selamlar Lami Tiryaki
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Baltimora tarafından (14.Kasım.2017 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 08.Mayıs.2015
•Rep Puanı : 320904
•Rep Seviyesi :
![]()
Eskilerin muhabbeti bile bir başka tatlı oluyor...
Geçmişi bunca andığıma ve özlemini çektiğime göre iyiden iyiye yaşlandım herhalde... ![]() Konuyu açan, yorum yapan tüm dostlara teşekkür ederim... Hastaya ilaç gibi geldi doğrusu... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
•Rep Puanı : 992891
•Rep Seviyesi :
![]() Bir Çanakkale gezim sırasında dinlenme tesislerinden birinde 4 VCD'lik bir kolaja rastlamıştım. Dizinin ilginç hikayelerini biraraya getirip 4 küsur saatlik bir özet yapmışlar. Üstelik seslendirmeler de sanki TRT'nin seslendirmesi gibi geldi bana. Selamlar Lami Tiryaki Cumartesi gecesi seyretmek için bekler dururdum. Zamanımız video kasetlerin vakti olduğundan tüm bölümlerini kasetlere almış daha sonrasında tekrar tekrar seyretmenin keyfini çıkartım. Lami üstadımızın bahsettiği VCD kısmını gördüğüm zaman almıştım fakat Tv ekranlarındaki dizinin tadını hiç vermedi. Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlardaki kaymalar düzeltildi.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]()
Osman bey sen tam bir nostalji adamısın ama her hatırladığın ve hatırlattığın güzellik kadar hayatın da güzel olsun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
•Rep Seviyesi :
![]() Osman bey sen tam bir nostalji adamısın ama her hatırladığın ve hatırlattığın güzellik kadar hayatın da güzel olsun. Çok teşekkürler değerli büyüğüm; hayat bunları sizlerle paylaştıkça daha da güzel geliyor bana.. ![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Ziyaretçiler dizisinin bir bölümünü aşağıdaki linkten Türkçe olarak izleyebilirsiniz.
Paylaşımda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Şubat.2022
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Ben bu diziyi ilkokul çağlarımda izlemiştim. Hayal meyal hatırlıyorum. Karakterlerin yüzlerini, tek bir sahnesini bile hatırlamıyorum. Ama hatırladığım şey, etkileyici bir dizi olmasıydı. O yıllarda çocuk kafayla bir ara kendi kendime demiştim ki, acaba annem, babam, akrabalarım, arkadaşlarım falan da bu uzaylılardan mı. Bana oyun mu oynanıyor...
![]() Bu türü sevenler John Carpenter'ın yönettiği şu filme de göz atsınlar. Kısmen benzer bir konu. 1988 - They Live (Yaşıyorlar) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
•Rep Seviyesi :
![]() Bu türü sevenler John Carpenter'ın yönettiği şu filme de göz atsınlar. Kısmen benzer bir konu. 1988 - They Live (Yaşıyorlar) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok güzel bir benzetme yapmışsınızdır. Aslında dizi olarak yayınlansa çok daha iyi olurdu. Filmi defalarca izlesem de her seferinde ayrı bir keyif alıyorum zira izledikçe salt bir bilimkurgu filmi olmadığını, alt metinleri okuyarak ta o yıllardan günümüz dünyasına bir takım önemli mesajlar verdiğini çok daha iyi kavrıyorum.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Şubat.2022
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
O filmi oturup ifşa etmeye kalksam, inanın sayfalarca ifşa yazısı çıkar ortaya. Uzaylı Reptilian, Annunaki, mavi kan ırklarının insan formuna dönüşüp dünyanın efendileri olmaya çalıştıkları mı dersiniz (bu teori uydurmadır, gizli örgütlerin kendi kandırmacasıdır), duvarlardaki afişlere, ambalajlara, sokak levhalarına, kitap-film kapaklarına vb. sayısız yere subliminal mesajlar eklenmesi mi dersiniz... Bunun gibi bir sürü ifşalık şey var. Ve hepsi olmasa da bazısı günümüzde bile yaşanan entrikalarla örtüşüyor evet. Örneğin o hemen her yere subliminal mesajlar eklenme olayı. O filmi normal bir izleyici çok anlayamaz aslında. Komplo teorileri, gizli gerçekler, ezoterik konular, kodlamalar, ifşalar vb. konularda bilgileri olanlar tam anlayabilirler. Ama sinematik açıdan güzel filmdir.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Batman Bando Dizisi 06 | f.erince | Batman Gelişim Bando Dizisi | 8 | 13.Eylül.2012 18:28 |
Seksenler Dizisi | bortecinefb | Sizlere İlginç Gelenler | 6 | 01.Şubat.2012 14:47 |
Batman Bando Dizisi 08 | f.erince | Batman Gelişim Bando Dizisi | 5 | 24.Ocak.2012 02:02 |
Rodeo Albümler Dizisi | Canallies | Genel Duyurular | 0 | 17.Aralık.2011 18:06 |