![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Zamanda yolculuk, Savaş yıldızı Galactica, 25.yüzyıl, Uzay 1999, Smith ve Johns, 8 Çocuklu aile, Hayal adası, Dolu Dizgin(Bonanza), Beyaz Gölge, Piyango, Tehlike Çemberi, Küçük Ev, Shogun, Flipper, San Fransisco yolları, Aşk Gemisi, Ziyaretçiler, Cinayet Dosyası, Bizim Ev, Atlantisten gelen adam, Görünmez adam, Gizli Görevli, Bu dünyanın dışından, Mc Gayver, A Takımı, Charles iş başında, Webster, Altın kızlar, Cosby Ailesi, Mavi Ay ilk aklıma gelenler..
![]() Konu Baltimora tarafından (01.Eylül.2019 Saat 06:03 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 61579
•Rep Seviyesi :
![]()
En beğendiğim diziler:
En başta Tatlı Sert.Daha sonra Komiser Columbo,San Fransisco Sokakları ve Tatlı Cadı..Aslında hepsini severek izliyordum. Çizgi filmlerden de Arı Maya ve Vikingler'di. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye |
![]()
Benim sevdiğim diziler ise şunlardı:
Uzay 1999, Logan'ın Kaçışı, Hayal Adası, Galactica, Columbo ve Tatlı Cadı. Çizgi filmler ise: Taş Devri, Jetgiller, Tarzan ve Tonton Ailesi ilk aklıma gelenler... Konu Baltimora tarafından (20.Haziran.2014 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 61579
•Rep Seviyesi :
![]()
Çizgili Foruma üye iken bu eski dizilerle ilgili araştırmalar yapmış onları o sitede yayınlamıştım. Ancak siteden indirdiğim kitaplar gibi o araştırmalarımı da CD'ye ekleyip te koruyamadım.Sitede sorun çıkınca eski dizilerle ilgili yaptığım araştırmalarda silindi.
İnanılmazdı kitapları indirmek içimden gelmiyordu.İndirdiklerimi siliyordum.Son defasında indirdiğim o kadar kitabı da yanlışlıkla silmiştim.Eli sıkılardan bir şey almak böyle işte. O siteye üye olamadığım için yaptığım araştırmaları bilgisayarına kayd eden olup olmadığını da sorup öğrenemiyorum. Eğer onlara ulaşabilirsek devamını getirebilirim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
![]() Çizgili Foruma üye iken bu eski dizilerle ilgili araştırmalar yapmış onları o sitede yayınlamıştım. Ancak siteden indirdiğim kitaplar gibi o araştırmalarımı da CD'ye ekleyip te koruyamadım.Sitede sorun çıkınca eski dizilerle ilgili yaptığım araştırmalarda silindi. İnanılmazdı kitapları indirmek içimden gelmiyordu.İndirdiklerimi siliyordum.Son defasında indirdiğim o kadar kitabı da yanlışlıkla silmiştim.Eli sıkılardan bir şey almak böyle işte. O siteye üye olamadığım için yaptığım araştırmaları bilgisayarına kayd eden olup olmadığını da sorup öğrenemiyorum. Eğer onlara ulaşabilirsek devamını getirebilirim. Moralini bozma kardeşim.. Burada el ele verip hepsini teker teker baştan yazarız.. ![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 07.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
80 lerde Komiser Colombo, Mike Hammer, Beyaz Gölge, Smith ve John, Mavi ay, Galactica, cosby ailesi; daha sonra kesin favorim 80 lerin ortasında TRT 2 de oynayan Büyük Tuzak dizisiydi.
Konu Baltimora tarafından (20.Haziran.2014 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 25.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
"Sihirbaz Toni", "Kaçak Dr. Kimbel", "Uzay 1999", "Bonanza", "Zengin ve yoksul" hemen aklıma gelenler..
Konu Baltimora tarafından (20.Haziran.2014 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 04.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 277272
•Rep Seviyesi :
![]()
Dempsey ve makepeace vardı bir de
mavi ay'dan sonra favorimdi.. ![]() Konu Baltimora tarafından (20.Haziran.2014 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 4658
•Rep Seviyesi :
![]()
Uzay 1999, Atlantisten gelen adam, 25.yüzyıl, Smith ve Jones, Savaş yıldızı Galaktika'yı çok severdim.
80'li yıllara ait olmasına rağmen ülkemizde 90'ların başlarında gösterime giren Married with children ise en büyük favorilerimden biriydi. Konu Baltimora tarafından (20.Haziran.2014 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Haziran.2009
•Rep Puanı : 5012
•Rep Seviyesi :
![]()
Diziler; Cosby ailesi, Beyaz gölge, Kara şimşek;
çizgi filmler ise he-man, kayıp dünyalar ve Süperman.. Konu Baltimora tarafından (20.Haziran.2014 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
beğendiğiniz, dizi, filmler, seksenlerde |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seksenlerde en beğendiğiniz çizgifilmler... | Baltimora | 80s / Çizgi Diziler ve Çizgi Filmler Forumu | 57 | 22.Haziran.2021 11:18 |
En Sevdiğim Dizi Filmler | silence | Anketler & Oylamalar | 16 | 21.Mart.2021 19:47 |
Seksenlerde en beğendiğiniz yabancı şarkılar... | Baltimora | 80s / Yabancı Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 44 | 01.Kasım.2018 08:09 |
En Beğendiğiniz ÇR Uyarlaması Filmler | DeadFool | Anketler & Oylamalar | 21 | 08.Ekim.2012 00:09 |
Çizgi Roman Uyarlaması Filmler | The_DarknesS | Görüş ve Önerileriniz | 2 | 18.Mayıs.2010 13:31 |