Roxanne - Boys in Black Car (1987)

Motion

Kıdemli Üye
31 Mar 2013
612
3,372
Roxanne güzel sesine karşılık müzik yaşantısını çok fazla sürdürmemiş 80'li yılların disco-pop sanatçılarından biriydi...

Tüm seslendirdiği parçalar Bad Boys Blue'nun yaratıcıları tarafından oluşturulmakta ve piyasaya sunulmaktaydı...

Roxanne, nasıl ki Modern Talking'in karşısına Bad Boys Blue çıkarıldıysa, C.C.Catch'in karşına çıkarılmak üzere oluşturulmuş bir projeydi. Ama kişisel tercihi olarak müzik dünyasında çok fazla yer almadı... Aslında arkasında çok güçlü bir müzik fabrikası vardı ve isteseydi 80'li yılların sonuna, 90'lı yılların ortalarına kadar güzel disco-pop parçaları seslendirme şansı yakalayabilirdi.

Maalesef müzik kariyerini kısa keserek disco-pop sevenleri bundan mahrum etti!

Arkasında ki müzik fabrikası tabii ki Bad Boys Blue'yu yaratan ekip olan Tony Hendrik & Karin Hartman (evli çift) ikilisiydi ve böyle bir ekibin eline düştüğü için inanılmaz şanslıydı...

İlk çıkış parçası Charlene (1985) ile önemli bir başarı elde etti ve dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra 1986 yılında "Give A Little Love" geldi ve bu da dönemin sound'unu iyi yansıtan klasik bir pop parçasıydı.

Ama asıl ses getiren ve burada yer vereceğim parçası ise 1987 yılında çıkan ve o dönem diskoteklerin vazgeçilmezi olan benim de çok sevdiğim "Boys In Black Car" adlı parçasıdır.

İşte Roxanne ve işte "Boys In Black Car"
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,927
İstanbul
Sevgili Motion; yokluğumda gene bana güzel bir sürpriz hazırlamışsın.

Zira kısa ömürlü olsa da Roxanne'in gönlümdeki ayrıdır; özellikle "Charlene"'i dinlemeye asla doyamam..

Bilgiler ve paylaşım için yürekten teşekkürler dostum..
 
Son düzenleme:
Üst