![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Aralık.2016
•Rep Puanı : 140082
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bulvar Gazetesi 1982'de, Tan Gazetesi 1983'te yayınlanmaya başlamıştır. (Haberler genellikle asparagastır. Rahmi Turan'a göre Tan Gazetesi Gırgır’ın gazete versiyonuydu.)
Gel seni kabinede bakan yapayım!! ![]() Ne külotmuş!! ![]() Bana hamur açmayı öğretiyorlardı! Şişeye oturup ölmeyi bekledi! ![]() Kocam Wolswagen gibi, motoru arkada, önünde hiçbir şey yok! ![]() Sophia'yı kuzu kapama yaptı, oltasına taktı! Meğer üst kattaymış! ![]() Manukyan: Ben namusumla kadın satıyorum! ![]() -Böyle frikiği Almanya kalecisi Şchumacher bile görmedi! ![]() Haritada Kütahya'yı ararken hamile kaldı! ![]() Kızların kısmetini kilitle açarım! ![]() Duvarı delip hamile bıraktı! ![]() Ve bunun gibi diğer başlıklar... -Bıyıklı Türk Erkeklerini çok sevdik! Öpüşürken dişlerimiz fırçalandı. -Ambüllerini güneşlendiriyor! -Göz kararı Kumaş aldı Balkonları açıkta kaldı! -Cemil, Elif Pektaşla, Yılmaz da, Nükhet Duruyla idman yapıyor! -Karısını boşayıp ameliyatla kadın olan kayınbiraderiyle evlendi! -İzzetine Sarıldı! Kendinden geçti! -Hostes Yasemin iki dublede Pilot oldu! -Ben Tecavüz etmedim, ineğin boynuzu değdi! -Günde en az beş tanesi ağzımda dağılıyor! -Bir büyük rakıya karısını kaptırdı! -Onunki hepimize yeter! -Aşçı Cemal: "Ne isterlerse yedireceğiz" -Papazın kızları İmamın oğlunu baştan çıkardı! -Karısına laf atana teşekkür ediyor! -Antalya'ya gelince hortuma sarıldı! -Genç sevgiliye kalbi dayanamadı! -Dalgın Ayşe diskotekte hamile kaldı! -3 Milyar başlık parasıyla aldığı kız gerdekte Erkek çıktı! -Kaslı olsun, paslı olmasın! -Benim kızlarım o gündüz fenerine baba diyemez -Naimle İlyas diskoda ''Hava'' aldı! -Böyle girişimci olacaksın! -Tecavüz ettiği keçi ile evlendirildi! -Sevişeceği kadına teyze deyince fena dayak yedi! -Fikretin füzesi bu kızın dudaklarını uçuklatacak! -Bana yüzmeyi öğretiyordu! -Şapkasını taktı, ampulleri yaktı! -Tonganın üstü bile fazla ampulleri güneşe gazla! -Ampullerimin voltajı düşük,ampullerim az ışık veriyor.(Boşver be abla o kadar kusur elektrik idaresinde de olur) Konu teks55 tarafından (28.Ağustos.2020 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
![]()
Tecavüz ettiği keçi ile evlendirildi!
Bu nasıl olur?! ![]()
İSKENDERUNLU Konu Baltimora tarafından (18.Ağustos.2020 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir zamanların fenomen gazetesiydi.
Çok sağolasınız.
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Aralık.2016
•Rep Puanı : 73
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bu süper haberler için çok teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 229257
•Rep Seviyesi :
![]()
Haberleri okurken gülmekten çenem uyuştu.
Çok teşekkür ederim, sayenizde güne keyifle başladım.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Haziran.2013
•Rep Puanı : 1042
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
"Gırgır"dan daha komik bulduğum "haber" başlıklarından ikisi hala hatırımda:
- Yatağına giren adamı kocası sandı - Ahu Tuğba "Artık veremiyorum," dedi. (Meğer gelir vergisinin yüksekliğinden şikayet ediyormuş.) |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bulvar Dergi (Bulvar Gazetesi İlavesi) 41-47 arasındaki sayılar.. | betino | Mizah ve Çizgi Roman Dergileri | 6 | 26.Ağustos.2019 02:07 |
Komik Şarlo Gazeteci-Politika Gazetesi-1930 | ritvan | Günlük Gazete Bant Derlemeleri | 1 | 01.Şubat.2019 12:37 |
Bulvar Gazetesi 36-37-38 ve 40 dergi sayıları | betino | Gazete Ekleri | 3 | 30.Mayıs.2018 23:28 |
Tecavüz - Mehmet Bal ( Bulvar Gazetesi ) | Kolibri | Kolibri | 7 | 11.Mart.2018 01:24 |
İlginç ve komik fotoğraflar | DeadFool | Sizlere İlginç Gelenler | 0 | 24.Ocak.2012 15:48 |