![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 229257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Babamın arada sırada aldığı, döneminin yüksek tirajlı haftalık haber-aktüalite dergisiydi. O yıllarda çocuk olduğumuzdan, verdiği bazı posterler harici pek ilgimi çekmezdi. Lakin Falanjist milislerin Filistin mülteci kamplarını basarak çocuklar dahil yüzlerce kişiyi katlettiği haberi bende derin bir travma yaratmış olup, uzun süre orada öldürülen masum insanların görüntüleri gözümün önünden gitmemiştir. Maalesef Hayat dergisi denince, aradan 35 yıl geçmesine rağmen aklıma hemen o insanlık dışı görüntüler gelir.
![]() Konu Baltimora tarafından (28.Haziran.2017 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 05.Ekim.2016
•Rep Puanı : 40
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Üstadım o kapaktaki afet Tanya Roberts mı acaba? Ergenliğimin tanrıçalarından birisiydi eğer oysa.
Konu Baltimora tarafından (27.Ocak.2021 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]() Üstadim o kapaktaki afet Tanya Roberts mı acaba? Ergenliğimin tanrıçalarından birisiydi eğer oysa. Ben de kendisine benzettiğim için buraya ekledim o kapağı sevgili voyagerman. Maalesef ilgili sayının içeriğine ulaşamadım. Kendisi malum "Charlie'nin Melekleri" dizisinde Julie Rogers, "Ölüme bir bakış" adlı James Bond filminde ise Stacey Sutton karakterlerini canlandırmıştı. Bahsettiğiniz gibi dünyanın en güzel gözlerine sahip, taş gibi tabir edilen hatınlarındandı.. ![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]() Üstadım o kapaktaki afet Tanya Roberts mı acaba? Ergenliğimin tanrıçalarından birisiydi eğer oysa. Üstadım, Tanya Roberts maalesef 6 Ocak Pazartesi akşamı tedavi gördüğü hastanede 65 yaşında hayatını kaybetmiş. Benim yeni haberim oldu, buraya eklemek istedim. Roberts'ın temsilcisi Mike Pingel, ünlü oyuncunun ölümüne böbreğine, karaciğerine, safra kesesine ve sonrasında kan dolaşımına yayılan bir idrar yolu enfeksiyonunun neden olduğunu belirtmiş. Toprağı bol olsun..
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 05.Ekim.2016
•Rep Puanı : 40
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() Üstadım, Tanya Roberts maalesef 6 Ocak Pazartesi akşamı tedavi gördüğü hastanede 65 yaşında hayatını kaybetmiş. Benim yeni haberim oldu, buraya eklemek istedim. Roberts'ın temsilcisi Mike Pingel, ünlü oyuncunun ölümüne böbreğine, karaciğerine, safra kesesine ve sonrasında kan dolaşımına yayılan bir idrar yolu enfeksiyonunun neden olduğunu belirtmiş. Toprağı bol olsun.. Toprağı bol olsun, çok çarpıcı ve sofistike bir güzelliği vardı ama sıradan filmlerde ve dizilerde oynadı. Son zamanlarda neredeyse hiç yoktu ortalarda. Hollywood'da genç ölümler çoğaldı, Kelly Preston geçen sene vefat etmişti bu sene de Tanya Roberts. Mekanları cennet olsun. Konu Baltimora tarafından (01.Şubat.2021 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hayat spor-Türk spor Dergisi | alerplak | İstek Hattı | 2 | 17.Nisan.2016 21:55 |
Hayat | İmmortals | Sizlere İlginç Gelenler | 13 | 05.Kasım.2014 01:45 |
Nar Tanesi - Kara Yılan - Hayat Dergisi 1973 | ginobili | Ara da Bulasın Çizgi Romanlar | 7 | 05.Mayıs.2014 11:36 |
Hayat Kısa | mkurt | Videolar | 0 | 30.Aralık.2010 11:45 |