Mr. Merlin (Mr. Merlin) dizisi..

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,619
38,280
izmir
Hatırlayan vardır sanırım. Bildiğimiz büyücü Merlin, 20. yüzyılda kendine bir çırak arıyor ve kahramanımız Zachary'i seçiyor. Zachary müthiş sevimli ama bir o kadar da sakar.
Muhteşem maceraları vardı...


DflLatP.jpg




 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ahmet akyol

Onursal Üye
18 Ocak 2016
654
2,551
İzmir
Büyücü Marline bakınca bir an sanki STAN LEE'Yİ görmüş gibi oldum...Acaba gerçekten Stan lee büyücü marlinde,bu kadar karakteri ve hayal dünyasını zorlayan maceraları sihirli şapkasından mı çıkarıyor... Çok yaşa Marlin,çok yaşa Stan lee :D
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,702
İstanbul
Bu diziyi maalesef hatırlayamadım ama konuya hareket katması açısından ufak bir paylaşım yapmak istedim. Dizi ABD'de popüler olmuş olmalı ki beslenme çantası ve su matarası yapılıp piyasaya sürülmüş.

Paylaşımınız için teşekkür ederim sevgili oktay_izm..


2KpNiky.jpg
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,702
İstanbul
Bu diziden hiç bir şey hatırlayamadığıma göre kesinlikle hiç izlememişimdir zira Tercüman Çocuk dergisinde bu dizinin başrol oyuncusu hakkında bilgiye yer verilmiş. O yıllarda Tercüman Çocuğun bir tek sayısını bile atlamadan okuduğuma göre bu diziyi izlesem kesinlikle hatırlardım. "Mr.Merlin" dizisi 1984 yılında yayınlanmış.

07 Eylül 1984 tarihli Tercüman Çocuk Dergisi'nden alıntıdır...
"Mr.Merlin" ona şans getirdi.
Tv'nin yaz programları içinde en ilgi çekeni kuşkusuz Mr.Merlin.Dizinin genç oyuncusu Clark Brandon, Amerika'nın en sevilen aktörleri arasında yer alıyor.
Zac Rogers rolüyle bir anda sevilen aktörler arasına katılan Clark Brandon, 30 Aralık 1958 doğumlu.
Kendisinden çok daha yaşlı, pek çok yıldızın hala parlamaya uğraştığı Hollywood'da bir anda şöhrete kavuşmak onu şaşkınlığa uğratmış. Fakat "şöhret başımı asla döndürmeyecek" diyor.
 

alp kid

Yeni Üye
23 Ağu 2009
44
133
Bu diziyle ilgili hatırladığım bir bölümde, Merlin çırağına bir cismi büyü ile kopyalamayı gösteriyordu. Çırağı da parası olmadığı için beğendiği motosikletin bir kopyasını yapmaya çalışıyordu, ama bir türlü boyutunu tutturamıyor ya küçücük bir minyatür ya da dev bir kopyasını oluşturuyordu. O zamanlar bu dizinin hastasıydım. :Ğ Masa tenisi oynadıkları ve maviye boyanıp rock müzik yaptıkları bölümler de hafızamda yer edinmişti.
rd3hh1l.gif
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst