![]() |
#21 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 27.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Karmaşık kurmaşık çizgi filmleri ben de sevmiyorum. Bizim zamanımızda pazar sabahları "Voltran" vardı heyecanla izlerdik. Tüm aile izlerdi. Zamanla "Voltran" benzeri o arabalı karmaşa başladı ve sonraki bana göre tatsız, can sıkıcı çizgi filmler.
Konu Baltimora tarafından (10.Nisan.2010 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 10.Eylül.2009
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Voltran, jetgıller, Şeker kız Candy, vikingler vs vs hepsini saymışsınız gerçi ama benım için en sevdiğim Şeker kız Candy ve Heidi'ydi.. Jenerik müziklerini duyunca özlediği günler..
Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 26.Ağustos.2009
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
TRT Çocuk'ta artık akşam saatlerinde vikingler ve sinbad yayınlanıyor.
Ama çocuklar için bence biraz geç. Konu Baltimora tarafından (10.Nisan.2010 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#24 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 31.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 111
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
1980 li yıllarda oynayan çizgifilmlerden Uçan kaz ve Nils, Heidi ayrıca şu sıralar TRT Çocuk'ta yayınlanan Vikingler ve Sinbad'ı da severek izlerdim.
Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Selam arkadaşlar yeni üye oldum daha müthiş biyermiş burası. Keşke daha önce keşfetseydim. Başlığı görünce hemen bir katkı yapmak istedim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burada 80'lerin ve 90'ların tüm çizgi filmlerini bulabilirsiniz. Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#26 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 13.Aralık.2009
•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gelmiş geçmis en kotü cizgi filmin "Uykudan Önce"'nin sonunda yayınlanan "YAKARİ" olduguna bahse girebilirim. Hangi bir beyin o çizgi filmi yayınlayabiliyordu, hala anlayamamışımdır.. Tam en beğendiğim değil ama en nefret ettiğim çizgi film diyecektim. ![]()
Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacak F♥E♥N♥E♥R♥B♥A♥H♥Ç♥E♥ ![]() Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#27 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 11.Haziran.2009
•Rep Puanı : 26408
•Rep Seviyesi :
![]()
Esteban çocuklumdan aklımda yer etmiş çizgi filmlerin başında gelir. Tabi ki Voltron, He-Man, Clementine, Atom karınca vb... Bunları da izlerdik malum tek kanaldı. Yayınlanan çizgi filmlerin nerdeyse hepsini izlerdik.
TRT Esteban'ı tekrar yayınlasa kesin çocuğumla birlikte ben de seyrederim. Konu Baltimora tarafından (25.Temmuz.2010 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#28 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 09.Ağustos.2010
•Rep Puanı : 37212
•Rep Seviyesi :
![]()
Pazar günleri "Uçan kaz Nils"i izlemek için sabırsızlanırdık..
![]() Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 11.Ekim.2011
•Rep Puanı : 154
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Benim için her şey He-man ile başladı desem doğru olur. Ardından gelenler ise Transformers, Gi joe, Spiderman and amazing friend, Bravestar, Tigershark, Ninja kaplumbağalar, Red kit, Adalet takımı, Cobra, Genki, Voltran, Uzay şerifleri, Thundercats, kahramanlar yarışıyor, Slam dunk ve Taş devri diyebilirim.
![]() ![]() Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#30 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 03.Ocak.2012
•Rep Puanı : 10181
•Rep Seviyesi :
![]() Sinbad, Marco, Remi, Taş Devri, Süper çocuk, Tarzan, Değerli, Atom Karınca, Ton Ton ailesi, Arı Maya, Heidi, Şeker kız Candy, Vücudumuzu tanıyalım, Ağaçkakan Woody, Ayı Yogi, Pembe Panter, Jetgiller, Hızlı Gonzales, Temel Reis, Nils ve Uçan kaz, Voltran, Hayalet avcıları, Şirinler, He-man, Clementine, Esteban ve Robo story.. Bunların yanında hatırladığım Cici Kız (Lady Georgie veya Georgie), Maskeli süvari (Lone Ranger), Robo story'den kastınız Robotech'miydi.. Hepsini çok severek izlerdim. Bir de 80'lerin sonuna doğru Ördek hikayeleri (Duck Tales) falan da vardı. ![]() Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
beğendiğiniz, çizgifilmler, seksenlerde |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seksenlerde en beğendiğiniz yabancı şarkılar... | Baltimora | 80s / Yabancı Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 44 | 01.Kasım.2018 08:09 |
Seksenlerde en beğendiğiniz dizi filmler... | Baltimora | 80s / Yabancı Diziler, Filmler ve TV Programları Forumu | 22 | 12.Aralık.2017 22:09 |
En beğendiğiniz çizgiromanlar? | misafir2009 | 80s / Mecmualar, Gazeteler ve Diğer Yayınlar | 83 | 03.Temmuz.2013 16:53 |
En Beğendiğiniz ÇR Uyarlaması Filmler | DeadFool | Anketler & Oylamalar | 21 | 08.Ekim.2012 00:09 |
En Beğendiğiniz Kostümler (Görünüşler) | Shevarash | Anketler & Oylamalar | 9 | 08.Eylül.2012 18:37 |