Seksenlerde en beğendiğiniz çizgifilmler...

Seksenlerde en beğendiğiniz çizgifilmler...

80s / Çizgi Diziler ve Çizgi Filmler Forumu

Like Tree92Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 27.Ağustos.2009, 02:33   #21
Yeni Üye

torgaltercuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
torgaltercuman is on a distinguished road
Standart ben de sevmiyorum
Karmaşık kurmaşık çizgi filmleri ben de sevmiyorum. Bizim zamanımızda pazar sabahları "Voltran" vardı heyecanla izlerdik. Tüm aile izlerdi. Zamanla "Voltran" benzeri o arabalı karmaşa başladı ve sonraki bana göre tatsız, can sıkıcı çizgi filmler.
Baltimora bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (10.Nisan.2010 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.
torgaltercuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 10.Eylül.2009, 22:15   #22
Yeni Üye

misa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
misa is on a distinguished road
Voltran, jetgıller, Şeker kız Candy, vikingler vs vs hepsini saymışsınız gerçi ama benım için en sevdiğim Şeker kız Candy ve Heidi'ydi.. Jenerik müziklerini duyunca özlediği günler..
Baltimora bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.
misa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Eylül.2009, 10:32   #23
Yeni Üye

susamuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
susamuru is on a distinguished road
TRT Çocuk'ta artık akşam saatlerinde vikingler ve sinbad yayınlanıyor.

Ama çocuklar için bence biraz geç.
Baltimora bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (10.Nisan.2010 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
susamuru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Eylül.2009, 19:16   #24
Kıdemli Üye

KUZGUN Çizgi Roman Evi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 111
•Rep Seviyesi :
KUZGUN Çizgi Roman Evi will become famous soon enoughKUZGUN Çizgi Roman Evi will become famous soon enough
1980 li yıllarda oynayan çizgifilmlerden Uçan kaz ve Nils, Heidi ayrıca şu sıralar TRT Çocuk'ta yayınlanan Vikingler ve Sinbad'ı da severek izlerdim.

Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.
KUZGUN Çizgi Roman Evi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Şubat.2010, 12:58   #25
Yeni Üye

cicos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
cicos is on a distinguished road
Selam arkadaşlar yeni üye oldum daha müthiş biyermiş burası. Keşke daha önce keşfetseydim. Başlığı görünce hemen bir katkı yapmak istedim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burada 80'lerin ve 90'ların tüm çizgi filmlerini bulabilirsiniz.

Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.
cicos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 10.Nisan.2010, 08:17   #26
Aktif Üye

bortecinefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
bortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond repute
Alıntı: bilgibilgi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gelmiş geçmis en kotü cizgi filmin "Uykudan Önce"'nin sonunda yayınlanan "YAKARİ" olduguna bahse girebilirim. Hangi bir beyin o çizgi filmi yayınlayabiliyordu, hala anlayamamışımdır..

Tam en beğendiğim değil ama en nefret ettiğim çizgi film diyecektim. Bir de nasıldı "gori goo gogori go.." zuhahhah iğrenç ötesi...

Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacak
FENERBAHÇE

bortecinefb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Temmuz.2010, 23:17   #27
Kıdemli Üye

dünyalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 26408
•Rep Seviyesi :
dünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond repute
Esteban çocuklumdan aklımda yer etmiş çizgi filmlerin başında gelir. Tabi ki Voltron, He-Man, Clementine, Atom karınca vb... Bunları da izlerdik malum tek kanaldı. Yayınlanan çizgi filmlerin nerdeyse hepsini izlerdik.

TRT Esteban'ı tekrar yayınlasa kesin çocuğumla birlikte ben de seyrederim.
Baltimora bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (25.Temmuz.2010 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.
dünyalı isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 07.Ocak.2012, 21:39   #28
Süper Üye

prestij16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 37212
•Rep Seviyesi :
prestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond reputeprestij16 has a reputation beyond repute
Pazar günleri "Uçan kaz Nils"i izlemek için sabırsızlanırdık..
Baltimora bunu beğendi.

prestij16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 20.Ocak.2012, 15:04   #29
Yeni Üye

ilkayjagger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 154
•Rep Seviyesi :
ilkayjagger has a spectacular aura aboutilkayjagger has a spectacular aura about
Benim için her şey He-man ile başladı desem doğru olur. Ardından gelenler ise Transformers, Gi joe, Spiderman and amazing friend, Bravestar, Tigershark, Ninja kaplumbağalar, Red kit, Adalet takımı, Cobra, Genki, Voltran, Uzay şerifleri, Thundercats, kahramanlar yarışıyor, Slam dunk ve Taş devri diyebilirim. O kadar saydım umarım aklıma gelmeyen ve severek izlediğim başka çizgi film kalmamıştır. Arada 90ları da serpiştirdim.
Baltimora bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
ilkayjagger isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Mart.2012, 12:59   #30
Kıdemli Üye

merkal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10181
•Rep Seviyesi :
merkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond reputemerkal has a reputation beyond repute
Alıntı: Baltimora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sinbad, Marco, Remi, Taş Devri, Süper çocuk, Tarzan, Değerli, Atom Karınca, Ton Ton ailesi, Arı Maya, Heidi, Şeker kız Candy, Vücudumuzu tanıyalım, Ağaçkakan Woody, Ayı Yogi, Pembe Panter, Jetgiller, Hızlı Gonzales, Temel Reis, Nils ve Uçan kaz, Voltran, Hayalet avcıları, Şirinler, He-man, Clementine, Esteban ve Robo story..

Bunların yanında hatırladığım Cici Kız (Lady Georgie veya Georgie), Maskeli süvari (Lone Ranger), Robo story'den kastınız Robotech'miydi.. Hepsini çok severek izlerdim. Bir de 80'lerin sonuna doğru Ördek hikayeleri (Duck Tales) falan da vardı.
Baltimora bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.
merkal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
beğendiğiniz, çizgifilmler, seksenlerde

Seçenekler
Stil