![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 229257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 30 Mart 1981 tarihli (Sayı 7) TV'de 7 Gün dergisi,
küçük izleyicilere "Tarzan" müjdesini veriyor.. ![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 229257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Az önce bir alış veriş sitesinde Tarzan çizgi filminin oynadığı dönemlerde kırtasiyelerde satılan ve zamanında benim de sahip olduğum bir Tarzan çıkartmasına (stickerına) rastladım ve sizlerle paylaşmak istedim. O dönemler Tarzan, Taş Devri, Jetgiller, Sinbad, Şeker Kız, Vikingler, Atom Karınca, Değerli, Calimero gibi sevilen çizgi filmlerin kağıt çıkartmaları çok modaydı. Bunları odamızın duvarlarına, gardolabımızın kapaklarına, çanta, beslenme, defter, kitap vs. aklımızın geldiği her yere yapıştırırdık, lakin günümüzdekilerden en büyük farkı sökmeye kalktığınızda tam olarak sökemez, sadece dış yüzeyi elinizde kalırdı. Kalanları da sabunlu sulu bir bez ile uzun bir süre uğraşarak zar zor çıkarırdık, zira o dönemlerde günümüzdeki gibi kolay çıkabilen plastik bazlı etiketler yoktu, daha doğrusu Türkiye'de yoktu zira aynı dönemlerde Almanya'daki teyzemin plastik bazlı etiketler getirdiğini de hatırlıyorum. Neyse.. Eminim zamanında aramızda bu etiketlere sahip olan bir çok kişi daha çıkacaktır..
![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tarzan's Jungle Annual 07.. | büyük beyaz | Tarzan Comics | 0 | 06.Ocak.2012 03:08 |
Tarzan: Lord of the Jungle (1-29) | sinerji | Marvel Comics | 1 | 14.Ekim.2011 05:56 |
Tarzan – Lord of the Jungles 1-29 + Annuals | büyük beyaz | Tarzan Comics | 0 | 15.Mart.2011 23:12 |
Tarzan Lord Of The Jungle Marvel Comics Group | Hones | Tarzan Comics | 3 | 16.Mayıs.2010 16:59 |
Jungle Tales Of Tarzan | bortecinefb | Tarzan Comics | 1 | 21.Mart.2010 00:52 |