Sıra dışı bir kadın Grace Jones..

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,891
İstanbul
Grace-Jones.png


Jamaika doğumlu olan ve günümüzde New York'ta yaşayan Grace Jones; önce modellik ardından şarkıcılık ve daha sonra da oyunculukla uğraştı. İnanılmaz sesinin ve R&B, pop, elektronik ve diskoyu bir araya getirdiği bağımlılık yapan müziğinin yanında Grace, 80’lerde olduğu gibi bugün de hala ikonik olan bir stil yarattı. Kısacık açılı kesilmiş saçları, yaratıcı makyajı ve pelerinleri, takım elbiseleri, şapkaları ve kostümleri onun zamanın ötesinde olduğunu hissettirdi daima bizlere
Modelliğinin ve albümlerinin yanı sıra oyunculuk da yapan Grace Jones, 1984 yılında Arnold Schwarzenegger ile “Conan the Destroyer” filminde başrolleri paylaştı. 1985 yılında ise “James Bond – A View to a Kill” filminde Bond kızını canlandırdı. 1986 yapımı “Vamp” adlı filmdeki kraliçe vampir karakteriyle adından sıkça söz ettiren Grace Jones, 3 kez Saturn Ödülü’ne de aday gösterildi..
 
Son düzenleme:

karlıova

Yeni Üye
9 Ocak 2019
82
473
Her anlamda karizmatik, öncü bir karakter. Bunca yıl sonra parçaları hala sıkılmadan dinleniyor, Spotify'da aylık dinlenme sayısı 1 milyonun üstünde.
 
Üst