Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.Eylül.2010, 23:34   #28
vkopuzoglu
Süper Üye

vkopuzoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 37153
•Rep Seviyesi :
vkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond repute
Tarihi tam bilmiyorum ama sanırım 80'lerin sonu idi elimde böyle küçük ama dikdörtgen boyutta epey kalın bir Redkit'im vardı çok severdim onu ilk okulda bile götürüp okurdum sonra ne oldu hatırlamıyorum o zamanda şimdide kaybettiğim için çok üzülüyorum.Böyle daltonlarla kapışıyordu Redkit hey gidi günler zaten yeni sürümler dışında seyretmediğim çizgi dizisi kaldımı merak ediyorum hatta geçenlerde çizgiromanını okuyup, yalayıp yutmuş olduğum bölümü ekranda çizgi dizi olarak görünce epey sevinmiştim (Apaçi Geçidi)
Sonra 90 ların ortalarında Süperman vardı bende eh malum o vakitler köyde oturduğumuzdan o yaşlarda pek çizgiromanım yoktu doğrusu.Ama maalesef bu ikinci çizgiromanımda kaderi aynı oldu kayıplara karıştı.İnsanın ilk iki çizgiromanını kaybetmesi çok ironik olsa gerek hadi süpermani pek sevmem onu geçtim ama Redkit... neyse
Bu kadar olaydan sonra bakkalın birinden Redkit apaçi Geçidini almıştım ki ALLAH'A şükür o bir yerlere gitmedi onu gözüm gibi bakıyorum
Sonra bir ara yengemin babası bana Takvim gazetesinin verdiği Martin Mysteryler vardı bayağı hoşuma gitmişti epeyde vardı ama, maalesef kader yine ağlarını pis bir şekilde bunlar üstündede oynamıştı hepsi kayboldu.böhü
Ondan sonra işte okuldu,üniversiteydi,askerlikt i cart curt derken bu arada gazeteden verilen birer adet tommiks, teksas ve Üniversitedeyken aldığım X-Men, sonraları da ekibe en son katılan Örümcek Adam eski Bilka Yayınları Süper Seri cilt 2 ve Heroes cilt 1 çizgiromanlarını okuma şansım oldu.
Eh buna da şükür.Siteyi bulana kadar mangalara kaydıysamda en sonunda bu harika siteyi bulmamla zaten çizgiroman merakım her iki koldan devam etti.E tabi aynı orandada hayatımda hiç okuyamayacağım serileri okuma fırsatım oldu ve çok güzel bir arşivim olmaya başladı tüm emeği geçenlerden ALLAH razı olsun
İyi ki varsın(ız) ÇizgiDiyarı ailesi(ee siteyi güzelleştiren hepimizsek o zaman boş site bize fayda sağlamaz değil mi?)

Ha olur ya belki görüşemeyiz.
İyi günler, iyi akşamlar, İyi geceler...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu vkopuzoglu tarafından (26.Eylül.2010 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.
vkopuzoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla