Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.Kasım.2019, 14:30   #1
SiyahTurk
Aktif Üye

SiyahTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 15147
•Rep Seviyesi :
SiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond reputeSiyahTurk has a reputation beyond repute
New Icon17 Silahşörün Türküsü / The Ballad Of A Gunfighter (1964) VODRiP TR-ENG
Film Bilgisi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başlıktaki Vodrip Video On Demand Rip anlamına gelmektedir...

Önemli Not : Bu linkte adı geçen site 2 yıl önce kapanmıştır. O zamanlar orada yönetici idim. Onun dışında siteyle bir bağım yoktur, siteyi açan ben değilim. Video çeviri, ses düzenleme, eşitleme ve avisynth filtreleri hakkında teknik bilgiye sahip olduğumdan kurucu arkadaştan davet aldım o da beni yönetici(admin) yaptı. Bunları site reklamı olarak anlaşılmasın diye yazıyorum. Ve Yine film 4 yıl önce tarafımdan sesi senkronlanıp ulozto'ya yüklenmiştir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu SiyahTurk tarafından (22.Ekim.2021 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.
SiyahTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla